Praamipiletite ostja elu tehti lihtsamaks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virtsu-Kuivastu liinil sõitev Regula
Virtsu-Kuivastu liinil sõitev Regula Foto: Erik Prozes / Postimees

Jaanipäevaga seonduvad graafikumuudatused on tekitanud mitmetes reisijates segadust parvlaevade väljamisaegade osas, mistõttu lihtsustab Tuule Grupp veebipoes esitatavat infot.

«Kiirustasime kella 20.30-le praamile, mis tänasest kehtima pidanud graafiku järgi pidi väljuma, kuid Regula jõudis sadamasse ning pealelaadimist ei toimunud,» andis Postimehele teada üks eile õhtul selleks kellaajaks praamisõitu planeerinud reisija, kes siis järgmise praami peale sai.

Mandri ja Saaremaa vahelist laevaliiklust korraldava Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväin sõnas, et laevafirma on korduvalt oma teadates ja kodulehel rõhutanud, et kõige täpsema sõiduplaani leiavad reisijad e-pileti ostukalendrist, mitte sõiduplaanist.

«15. juuni e-pileti ostukalendris ei ole olemas viidatud väljumist Virtsust esmaspäeval 15.06 kell 20.30 ning sellist reisi tõepoolest ka ei toimunud,» selgitas Hiiuväin. Tema sõnul annavad sõiduplaanid graafikutest laiema ülevaate pikemas perspektiivis – näiteks järgmisel esmaspäeval, 22. juunil on Virtsust plaanis kell 20.30 reis.

«Kõik lisamärkused on sõiduplaani info lahutamatu osa,» toonitas Väinamere Liinide teenindusjuht ja illustreeris alloleva pildiga, mismoodi lisamärkused parvlaevapiletite veebipoes hetkel seoses jaanipäeva aegsete graafikumuudatustega esitatud on.

Küll aga märkis ta, et edasiste segaduste vältimiseks otsustati veebilehelt sõiduplaani sektsioon eemaldada. «Selle asemel on info, mis suunab otse e-pileti ostukalendrisse,» sõnas Hiiuväin.

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles