Treiler: «Top Geari» viimane osa jõuab eetrisse järgmisel nädalal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BBC

BBC teatas, et hittsaate «Top Gear» 22. hooaja viimane, pikendatud episood jõuab eetrisse 28. juunil.

Episood on kokku pandud varem filmitud saatelõikudest, mis jäid nägemata pärast seda, kui saatejuht Jeremy Clarkson produtsendi löömise pärast BBCst lahkuma pidi, vahendab topgear.com. James May ja Richard Hammond võtsid stuudiolõigud üles kahekesi.

Esimeses saatelõigus hakkavad Jeremy, Richard ja James klassikaliste autode entusiastideks ja ostavad endale Fiat 124 Spyderi, Peugeot 304 Cabrioleti ja MGB GT. Järgneb seiklus, kus tuleb tegemist tumeda õlle, rikkiminekute ja autonäitusega, kus läheb kõik valesti. 

Teises lõigus hakkab trio vabaaja-elustiili entusiastideks. Poiste eelarveks on vaid 250 naela, mille eest nad hangivad suure läbisõiduga ja kehva kvaliteediga maasturid - Clarkson ostab Vauxhall Frontera, Hammond Jeep Cherokee ja May väljavalituks osutub Mitsubishi Shogun Pinin. Kolmikut ootab ees karm väljakutse, mis tipneb võidusõiduga, mille kaotajat ootab kohutav karistus.

«Top Geari» viimane episood on Suurbritannias kanalil BBC Two eetris 28. juunil kell kaheksa õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles