Estonian Voices pakub Vormsil unustamatu muusikaelamuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Voices
Estonian Voices Foto: promo

Eesti vokaaljazzi tipp ja Eesti eksootiliseim saar ühendavad väe, et tuua publikuni kesksuvine, hilisõhtune kontsert. Estonian Voices annab 16. juuli päikeseloojangul Vormsi saarel kontserdi, millest sünnib meeldejääv elamus.

Muusika-aasta suvi on peagi täies hoos. Kontserte ja muusikasündmusi toimub üle Eesti väga laias valikus ning igale maitsele. Vormsi saar on kuulutanud juulikuu muusikakuuks ning muusikakuu keskpaiga tähistamiseks korraldab POINT tipptasemel jazzmuusika õhtu. 

Eesti vokaaljazzi lipulaev Estonian Voices on kuueliikmeline professionaalsetest muusikutest koosnev kollektiiv, kelle esinemised on tõeliseks maiuspalaks muusikagurmaanidele ning silmiavavaks ja kestvaks elamuseks igale kuulajale. 

Kontserdi korraldaja Karl Kermes räägib ettevõtmise kohta järgmist: «Eesti kultuurielus käib vilgas suvine sagimine. Konkurents on meeletu ja aeg lühike. POINT otsustas, mitte võidu joosta vaid keskenduda puhta elamuse loomisele. Fookuses on kvaliteet, emotsioon ja kestev tunne. Otsustasime, et sel suvel teeme seda läbi muusika. Kuidas luua unustamatu muusikaelamus? Me valime ühe kesksuvise õhtu, me palume lavale tipptasemel muusikud. Me võimendame seda ja lisame maagiat ka valgusega.Seda kõike saadab loojuv päike ja see toimub Vormsil.»

Estonian voices sai laiemale avalikkusele tuntuks selleaastase Eesti Laulu vaheklipidega. 

Kus toodi publikuni muuhulgas hittlugude, Amazing (Tanja) ning Kauges külas (Curly Strings), interpretatsioonid.

16. juulil astub Estonian Voices lavale koosseisus: 

Kadri Voorand – alt

Mikk Dede – tenor

Mirjam Dede – sopran

Maria Väli – sopran

Arno Tamm – bariton

Aare Külama – bass

Elamusest osa saamiseks soeta pilet lehelt, osta praamipilet siit, vali sobilik ööbimine või haara kaasa telk ja mine Vormsile 16. juulil. Sellest sünnib elamus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles