Lembit Öpik semmib 21aastase Merilyga

Elu24 suhtetoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Öpik koos oma endise naissõbra Gabriela Irmiaga
Lembit Öpik koos oma endise naissõbra Gabriela Irmiaga Foto: SCANPIX

Eesti päritolu Inglismaa poliitik Lembit Öpik (45) naudib armuõnne uue sõbratari Merily McGiverniga.

«Kui mu isa teada sai, et ma kohtun Lembituga, siis guugeldas ta internetis ning ei olnud õnnelik,» vahendab Merilyt Daily Mail. «Aga ta rahunes maha kohe, kui nad Lembituga kohtusid, nad said omavahel tõeliselt hästi läbi.»

Merilyle on suhe Lembit Öpikuga taööe esimene tõsine suhe, viimati käis neiu suulu-rahvusest noormehega, kuid suhtele said häirivaks suured kultuurierinevused.

Öpik olla end tutvustades maininud Merilyle: «Ma olen tõeliselt kuulus, kas tead!» Merily ei tundnud meie meest Londonis näo järgi ära, kuid oli kuulnud muidugi temast meedia kaudu.

«Lembit on väga erinev sellest isikust, keda on portreteerinud meedia,» leiab Merily nüüd.

Sarnaselt neiu isale olid tema sõbrad olnud algul Õpiku suhtes umbusklikud mehest meedias loodud naistemehe kuulsuse tõttu, kuid silmast silma kohtudes leidsid Öpiku meeldiva inimese olevat.

Okei, aga vanusevahe? «See on õnnetus, et mina olen sündinud 1965. aastal ja Merily 1989 ja ainult kitsarinnaline inimene kasutakse seda argumenti meie vastu,» leiab Lembit Öpik. Vaata asjaosaliste pilti.

Tõesti, õige eesti mees ei lase end vanusevahest kõigutada. Hea lugeja, vaata või (siinsamas parempoolses veerus: SAMAL TEEMAL) meie eilset uudislugu 60ndates astroloog Igor Mangist, kes hullas terve eelmise suve endast kaks korda noorema naisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles