Evelin Ilves äratab homme Raadio 2 kuulajaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves nautis koeraga Nõmmel laadamelu
Evelin Ilves nautis koeraga Nõmmel laadamelu Foto: Jaanus Lensment

Homme hommikul kell 7-10 äratab Ingrid Peek Raadio 2 «Suvehommiku» saates kuulajaid koos külalissaatejuht Evelin Ilvesega.

«Evelin Ilvese nõusolek tulla Raadio 2 kuulajaid äratama oli meile tore üllatus. Punast vaipa maja ette lahti rullida plaanis pole, kui aga õnnestub, siis piilume saatejuhtimise käigus natukene ka tema mõttemaailma ja tegemistesse. Ja loomulikult on tore teada saada, millised on Evelini hommikurituaal ja päeva käivitav muusika, mida ta suvel loeb ning millist absurdi enda ümber kogeb,» ütles Ingrid Peek.

Juunikuus on Raadio 2 «Suvehommiku» kuulajaid äratanud mitmed tuntud tegelased: laulev näitleja Loore Martma, EKA sisearhitektuuri professor Hannes Praks, näitlejad, humoristid ja meelelahutajad Evelin Võigemast, Henrik Kalmet, Mart Müürisepp, Jan Uuspõld ja Märt Avandi, telesaatejuhid Jüri Muttika ja Joonas Hellerma, muinasjutuvestja Erki Kaikkonen ning kolmapäeva hommikul hetkelist comeback'i teinud kunagised Raadio 2 võimsad äratuskellad Mart Normet ja Erik Moora.

Ingrid Peek koos lahedate kaassaatejuhtidega äratab Raadio 2 «Suvehommiku» kuulajaid esmaspäevast neljapäevani kell 7-10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles