Evelin Ilves: tunnen end hetkel hästi, aga pikalt seda üksiolemist ei jaksa keegi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves küpsetas 25. mail Kanal 2 rõdul leiba
Evelin Ilves küpsetas 25. mail Kanal 2 rõdul leiba Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Täna hommikul vahemikus 7-10 äratab Ingrid Peek Raadio 2 «Suvehommiku» saates kuulajaid koos külalissaatejuht Evelin Ilvesega.

Ühel õnnelikul raadiokuulajal oli võimalus võita ka leivaküpsetamise sessioon koos Eveliniga. 

«Evelin Ilvese nõusolek tulla Raadio 2 kuulajaid äratama oli meile tore üllatus,» ütles Ingrid Peek.

Ingrid püüdis Evelinilt juba ka uurida, kuidas naine end üksi elades tunneb ja millised on tema edaspidised plaanid ning kas tegusa naise elus on juba keegi.

Evelin jäi tagasihoidlikuks öeldes, et tunneb end hetkel hästi. Aga mis edasi? "Mul ei ole midagi plaanis. Üritan praegust hetke nautida," ütles reibas naine. "Kuulan hommikuti linnulaulu. Mulle meeldivad väga vaiksed ja aeglased hommikud, raadiot ja telekat ma tegelikult hommikuti ei kuula, ei vaata."

Hommiku-booster`iks R2`s valis Evelin siiski loo "Naistelt köögis".

Veel lisas Evelin, et üksi on küll tore olla, aga liiga pikalt üksi olemine võib lõpuks kurnavaks muutuda. "Kõik on kena, kodu korras, ühtegi porist jälge pole põrandal, tolmukübet riiulil. Sööd ja ajad asju endale sobival ajal, aga jah... pikalt seda üksiolemist ei jaksa keegi..."

Kuula R2, Evelin on külas kuni kella 10ni!

Juunikuus on Raadio 2 «Suvehommiku» kuulajaid äratanud mitmed tuntud tegelased: laulev näitleja Loore Martma, EKA sisearhitektuuri professor Hannes Praks, näitlejad, humoristid ja meelelahutajad Evelin Võigemast, Henrik Kalmet, Mart Müürisepp, Jan Uuspõld ja Märt Avandi, telesaatejuhid Jüri Muttika ja Joonas Hellerma, muinasjutuvestja Erki Kaikkonen ning kolmapäeva hommikul hetkelist comeback'i teinud kunagised Raadio 2 võimsad äratuskellad Mart Normet ja Erik Moora.

Ingrid Peek koos lahedate kaassaatejuhtidega äratab Raadio 2 «Suvehommiku» kuulajaid esmaspäevast neljapäevani kell 7-10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles