House-muusika üritustesari “Attractions” peab sünnipäeva

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Storm keerutab reedel plaate Mosaic Cafes.
Dave Storm keerutab reedel plaate Mosaic Cafes. Foto: Daniil Harik

Tallinna Vabaduse väljaku servas asuva Mosaiik Cafe ruumides toimub sel reedel
deep-house'i pidudesarja “Attractions” teine sünnipäev.
 

Ürituse korraldaja Roman Pauklini teatel on peo peaesineja Eesti house-muusika nurgakivi Dave Storm, kelle mitmekülgne muusikavalik on klubikülalisi tantsitanud juba 1996. aastast.

Muusika mängimise kõrval on Dave Eesti edukaima house-muusika plaadifirma Cabrio omanik. Teiste muusika väljastamise kõrvalt tegeleb ta aktiivselt oma debüütalbumi “Surrounded” viimistlemisega. Pauklini sõnade järgi saab hea õnne korral reedel albumist esimesi helinäiteid kuulda.

Peol astub üles Spin Science, kelle loomingut on väljastanud nii paljud Euroopa plaadifirmad, et teda võib julgelt pidada üheks Eesti edukaimaks muusikaalaseks ekspordiartikliks. Muusikaliselt on ta tuntud kristallselge produktsiooni ja tantsupõrandat liigutavate rütmide järgi.

“Attractions” on 2008. aasta sügisel alguse saanud pidudeseeria, mille eesmärk on väljuda tavapärasest klubikeskkonnast ja luua häid emotsioone täis õhkkond, milles külalised end oodatult tunnevad. Peo teine eesmärk on olla loominguline platvorm Eesti house-muusikaga tegelevatele inimestele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles