Raadiohääl Maris Järva paljastas, kuidas ta rasedusarmidest pääses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Üksti
Maris Üksti Foto: Teet Malsroos

Raadiohääle Maris Järva nime ja häält teavad tuhanded. Ta äratas kaks aastat järjest eestlasi kõige populaarsemas saates Sky Plusi Hommikuprogramm. Täna räägib kahe kuuse tütre Marliisi ema, kuidas ta pääses rasedusarmidest, millised on tema meikimise harjumused pärast emaks saamist ja mis on peidus tema kosmeetikakotis.

«Raseduse lõpu poole avastasin dr Hauschka Blackthorn õli, mida kasutasin peamiselt kõhul. Sattusin sellest täiesti vaimustusse, sest kui seni oli erinevate õlide kasutamine üks paras õline mässamine, siis selle puhul meeldis mulle väga ka pudel, millest sain toote ülilihtsalt kätte. Mul oli isegi kahju, et selle nii hilja avastasin. Oli see nüüd tänu erinevatele kreemidele või mitte, armidest ma igal juhul pääsesin,» räägib Maris Stellariumile.

Maris tunnistab, et ta ei ole meigis eriline eksperimenteerija ja tema käsi on sellel alal pisut rooste läinud. «Isegi kui vahel üritan midagi efektsemat teha, lõpeb see tihtipeale meigi maha võtmise ja nullist alustamisega. Olen meikimises rooste läinud ja mõelnud isegi kiirkoolituse peale. Esinemas käies olen meikaril ikka lasknud silmameiki tehes katsetada, olen kasutanud küll lillat, küll mürkrohelist. Tulemus on väga lahe jäänud, aga ise ei valda seda kunsti.»

Kuidas lohutada ennast siis, kui ilm on halb ja meeleolu läheneb nullile? «Halva ilmaga ma enda meikimisest lohutust ei otsi, pigem tõstab tuju uute kosmeetika toodete ostmine. Need tujud käivad mul peal hooti. Viimati laastasin rahakotti detsembris, kui ostsin kingitusi. Sattusin hoogu, kõik oli nii põnev ja tundus, et endal on ka kõiki uusi asju vaja,» muigab Maris.

Maris avaldas Stellariumile oma kosmeetikakoti sisu ja imearmsa pildi kahe kuuseks saavast tütar Marliisist. Vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles