R.E.M.-i liikmeid võib kohata täna Tallinna tänavatel

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R.E.M. - Mike Mills, Michael Stipe ja Peter Buck
R.E.M. - Mike Mills, Michael Stipe ja Peter Buck Foto: SCANPIX

Rock-bänd R.E.M. saabub juba täna Tallinnasse!

«Oma värske albumi «Accelerate» tuuri raames homme Saku Suurhallis esinev maailma edukamaid rokkbände R.E.M. jõuab Tallinnasse juba täna, et tutvuda Tallinna vanalinnaga ning kohaliku kunstiga,» räägib kontserdi pressiesindaja Ivo Kiviorg.

Kivioru sõnul on R.E.M. oma nõudmistes avaldanud soovi korraliku linnakaardi järele ning eraldi on küsitud ka põhjalikku nimekirja parimatest eliitrestoranidest koos nende menüüdega.

Samuti on muusikud palunud ülevaadet siinsetest kunstigaleriidest - teatavasti kasutab Michael Stipe tihti võimalust, et uude linna saabudes ka kohaliku kunstiga tutvuda.

R.E.M. toob endaga kaasa ka heategevusorganisatsioonid Amnesty ja Oxfam – bänd on tuntud heategevuse toetaja.

Head saab teha aga ka bändile endale: nimelt on nad oma nõudmistes kontserdikorraldajale ära märkinud, et kõikvõimalikud kirjad, kingitused ja muud muhedad tähelepanuavaldused tuleb bändi kätte toimetada enne kontserti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles