Superstaari saatest tuntud Jana Liisa Johannson ja Imre Saarna avaldasid armastusloo «Päevast, kui sind leidsin»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Liisa Johannson ja Imre Saarna
Jana Liisa Johannson ja Imre Saarna Foto: promo

Erinevatel aastatel superstaari finaali jõudnud lauljad Jana Liisa Johannson ja Imre Saarna ühendasid jõud ja salvestasid dueti «Päevast, kui sind leidsin».

Loo autorid Toomas Leis ja Erki Peinar räägivad loo valmimisest: «Meesvokalisti osas oli asi kohe alguses üsna selge,» sõnab Toomas. «Kuna teeme Imrega bändi Imre Saarna & The Beat, siis tundus igati loogiline lugu talle pakkuda. Üksjagu peamurdmist oli aga sobiva naishääle leidmisega, kuna vokaalpartii ei olnud kergemate killast – kõrges registris falsetiga kohad, mis tuli sujuvalt enda hääleks murda. Kaire Vilgatsi soovitusel jõudsin Jana Liisani, kes oli nõus lahkesti proovima. Tagantjärgi vaadates on Jana Liisa kohta öelda vaid kiidusõnu – äärmiselt musikaalne, põnevad hääletämbri nüansid ja julge improviseerija.» 

Sõnade temaatika võtab kokku Erki Peinar: «Nagu väga paljud duetid, nii räägib ka see lugu armastusest, tunnetest ja teine-teise leidmisest. Tavaliselt toob saatus ise selle «õige» ootamatult meie ellu ning avab meis endis uusi tundmusi ja tahke.»

Imre oli üks Superstaari saate finaliste 2011 aastal, jõudes kaheksa parima hulka. Jana Liisal õnnestus end võistlustules aga isegi viiendasse finaalsaatesse laulda.

Imre Saarna & Jana Liisa Johannson «Päevast, kui sind leidsin» 

Muusika: Toomas Leis

Sõnad: Erki Peinar

Salvestus: LongPlay Productions

Foto: Toomas Volkmann

Fonogrammi tootja: LP Publishing OÜ 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles