Juulikuus leiab Lätis aset ekstreemspordi-, muusika- ja loovusfestival Playground

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grind pidas raju 4. sünnipäeva Rock Cafe's 
Mihkel Sillaots
Grind pidas raju 4. sünnipäeva Rock Cafe's Mihkel Sillaots Foto: Andrei Ozdoba

Sel suvel, 10.-12. juulil toimub Lätis festival Playground, mis annab külastajale võimaluse saada osa ühtekokku 13 ekstreemspordialast. Riiast vaid 20 km kaugusel asuv Spordikompleks 333 toob festivalinautijad kaunis looduses lähemale veel nägemata kõrgustele ja kaugustele.

Meie loomuses on olla looduses – see inspireerib, laeb akusid ning paneb meid elusana tundma. See innustab meid kiiremini jooksma, kõrgemale hüppama, valjemalt laulma ja vabadust nautima. Et seda endale meelde tuletada, peida end juba teist aastat järjest metsakuningriiki, et veeta kolm päeva spordi-, muusika- ja loovusfestivalil Playground! “Festivalimeeskond koosneb oma ala profesionaalidest, kes naudivad elust rõõmu tundmist  ning soovime, et külastajad Playground Festivalil sama tunneksid,” räägivad korraldajad.

Foto: promo

Kolme päeva jooksul on festivalikülastajatel võimalik oma käed valgeks saada ühtekokku tervelt 13 ekstreemspordialal ning samuti imetleda oma professionaale, kes rula, wakeboard’i, longboard’i, rulluiskude, lumelaua, skimboard’i, maastikuratta ja BMXi, SUPi, wakeski, jalgratta ja go-kartide seljas enda oskuski demonstreerivad. Lisaks on sel aasta festivalil ka eraldi programm pere pisematele. Suvist meelerahu on võimalik nautida loomingulistes töötubades või päikeselisel rannal ning õhtud on sisustatud muusikaga – lavale astuvad Slippery Slope, GRIND live, Elephants From Neptune, OYT, Triana Park (Läti), The Big Bluff (Läti), Golden Parazyth (Leedu), Garbanotas Bosistas (Leedu) ning mitmed teised tuntud kollektiivid Baltikumist.

Foto: Viktor Burkivski

Playground Festival toimus esimest korda 2014. aasta juulis Sports Complex 333-s, mil kolme päeva jooksul viis festival kokku üle 400 sportlase ning 1500 festivalikülastaja. Samuti toimusid festivali ajal 333 Wakepark Cup ja  European Skimboarding Cup. Festivali nimekaimad esinejad olid Triana Park, Carnival Youth ja The Coco'nuts.

Festivali kolme päeva pileteid hinnaga 20 eurot on võimalik soetada SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles