Ilmus kitarrist Argo Valsi teine sooloalbum

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT01: EESTI VABARIIGI 94. AASTAPÄEV : TARTU, EESTI, 24FEB12 -  
Ettevalmistused EV 94. aastapäeva pidulikuks tähistamiseks Vanemuise teatris ja kontserdimajas.
Pildil kitarrist Argo Vals.
ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
TRT01: EESTI VABARIIGI 94. AASTAPÄEV : TARTU, EESTI, 24FEB12 - Ettevalmistused EV 94. aastapäeva pidulikuks tähistamiseks Vanemuise teatris ja kontserdimajas. Pildil kitarrist Argo Vals. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

19. juunil ilmus tunnustatud noore kitarristi ja helilooja Argo Valsi teine sooloalbum “Nokturn”. Album on saadaval füüsilisel kujul, järgmisest nädalast ka digitaalsetes kanalites. Esimene esitluskontsert toimub Sügisjazzi raames, 17. oktoobril Kumu auditooriumis.

Vals tutvustas oma isikupärast loomingut esmakordselt 2011. aastal plaadifirma Eesti Pops alt ilmunud singliga “Hallitussilmad”. Laiema tähelepanu sai Vals 2012. aastal, mil noor muusik kutsuti mängima Eesti Vabariigi aastapäeva presidendi vastuvõtule. Debüütalbum "Tsihcier" nomineeriti Eesti Muusikaauhinnad 2013-l Aasta Alternatiiv/Indielabumi kategoorias.

Värskelt albumilt “Nokturn” on varem ilmunud topeltsingel “24/Oksüümoron”.

Argo Vals on viimaste aastate üks paljulubavamaid Eesti muusikuid. 2013. aasta sügisel leidis tema lugu “Valentinipäev” äramärkimist mainekas Briti väljaandes The Guardian. Viimastel aastatel on Vals esinenud nii Eestis kui ka Belgias, Ungaris, Soomes ja Lätis, lisaks 9 kontserdiga kahenädalasel tuuril Venemaal.

Lisaks Argo Vals Bandile tegutseb Vals ka ansamblites Viljandi Guitar Trio ja Talamak.

Piletid 17. oktoobil, Sügisjazzi raames toimuvale plaadiesitluskontserdile siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles