Fotod! Eesti modell Geidy Tammik võistleb «Princess of the World 2015» tiitli eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15-aastane kaunitar Geidy Tammik Pärnust sai 2. koha "Eesti Printsess 2014" konkursil, kuid talle läksid üle võitja kaks peaauhinda - võimalus esindada Eestit rahvusvahelisel konkursil "Prince & Princess of the World 2015" ning produktsioonifirma Destate Republic põhimodellide leping.

Geidy vastab ootustele ning liigub edukalt oma karjääriredelil edasi - poole aasta jooksul peale "Eesti Printsess 2014" finaali jõudis ta juba osaleda paljudel foto- ja videovõtetel, sealhulgas teha koostööd tuntud moefotograafiga Maksim Toomega ning videostuudioga Gorodenkoff's Visuals.

Foto: Erakogu

Homsest ootab Geidyt vaheldusrikas nädal päikeselises Bulgaarias. Kõik neiud vanuses 14-17, kes arvavad, et on ka väärt saama moemaailma uueks näoks ning esindada meie riiki rahvusvahelistel missivõistlustel, võivad anda märku e-mailile princess@destaterepublic.com - parimad kandidaadid pääsevad "Eesti Printsess 2015" finaali, mis toimub septembris Tallinnas.

Foto: Erakogu

Soovime Geidyle palju edu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles