ETV toob Jaak Joala sünniaastapäeva puhul ekraanile kahe tunni pikkuse portreesaate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Joala
Jaak Joala Foto: ERR

ETV tähistab reedel laulja Jaak Joala 65. sünniaastapäeva ning toob sel puhul ekraanile Vahur Kersna põhjaliku portreesaate «Jaak Joala tähtkuju».

Jaak Joala on kahtlemata üks neist muusikutest, kelle nime teab ilmselt iga eestimaalane. Temast on kirjutatud palju, kuid teed muusiku hinge ei ole sugugi kerge leida. Kui palju me tegelikult Jaak Joalast ja tema lähedastest teame? Üsna vähe.

Vahur Kersna paotab nüüd ust ja portreteerib legendaarset lauljat.

Homme kell 21.35 jõuabki ETV ekraanile kahe tunni pikkune saade «Jaak Joala tähtkuju», mis pakub harukordse võimaluse heida pilk Joala ellu nii, nagu seda kunagi varem pole saanud teha.

Eesti läbi aegade suurima popmuusiku ellu mahtus mitme saatuse jagu nii silmipimestavat tähesära kui ka sügavat inimlikku traagikat.

Laulja 65. sünniaastapäevaks valminud monumentaalne saade sisaldab intervjuusid inimestega, kes teda kõige lähemalt tundsid ning hulgaliselt ka unikaalseid video- ja seniavaldamata fotomaterjale.

Saate autor on Vahur Kersna, režissöör Andres Lepasar, produtsent Ruth Heinmaa.

Laupäeval, 27. juunil, kell 20.00 saab aga ETV ekraanil näha tunni aja pikkust valikut lauludest, mida Jaak Joala aastakümnete jooksul salvestas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles