Vaata ja imetle! Uus sotsiaalmeediakuninganna on sündinud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalmeedia kuninganna - poliitik Laine Randjärv
Sotsiaalmeedia kuninganna - poliitik Laine Randjärv Foto: Laine Randjärv

Kui varasemalt võiks sotsiaalmeediakuningannaks pidada näiteks Vaido Neigaust, kes igal hetkel sõpradele ja fännidele oma tegemisest teada annab, siis jaanide aegne sotsiaalmeediakuninganna on kohe kindlasti ei keegi muu kui poliitik Laine Randjärv.

Foto: Laine Randjärv

Kõik algas juba 22. juuni õhtul, kui poliitik hilisõhtul päikest püüdmas käis. Naine rõõmustab oma Facebookis, et kell on 22:44 ja ta jõudis. Tõestuseks on ta lisanud 29 fotot kaunist päikeseloojangust.

Foto: Laine Randjärv

Järgmisel hommikul soovib ta oma sõpradele mõnusaid pühi: “Täna on VÕIDUPÜHA.

Ma usun, see on üks olulisemaid tähtpäevi meie riigi jaoks üldse, mis andis tegelikult võimaluse oma riigi elu korraldamiseks. Küll kahjuks mõningaste vaheaegadega, aga nüüd taas. Toomas Mattsoni lehelt jagan tema mõtteid ja Vabariigi Presidendi kõne. Soovin väga, et see sõnum oleks KUULATUD ja KUULDUD. Häid pühi, armsad inimesed!“

Vaid kaheksa tundi hiljem annab ta teada, et on esimestel jaanipidustustel ja peab ühtlasi ka sõbranna juubelit. 11 pilti on ilmekalt kogu õhtut edasi andmas.

Paar tundi hiljem lisab ta veel portsu pilte, kus näha, et pidu on täies hoos, jaanilõke taevani ja lõõts välja venitatud. Veel tunnike hiljem lisab Laine kümmekond pilti lõkkest.

Foto: Laine Randjärv

Ja öös on asju – ilmub suisa video, kuidas ta on leinud jaaniussikese ja kellele sellest veel väheks jääb, tuleb kohe otsa ports pilte helendavatest jaaniussikestest.

Laine helendavat jaaniussikest vaata SIIT!

Ja nii ongi naine 66 fotoga andnud oma 4371le Facebookisõbrale mõnusa ülevaate jaanidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles