Pildid: Courtney Love`i loobiti Pariisis Uberi vastases protestis munadega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA muusiku Kurt Cobaini endine kaasa Courtney Love seisis eile Prantsusmaal Pariisis silmitsi vägivallaga.

50-aastane Love jäi oma autoga Pariisi lennujaama lähedal ette äpi baasil taksoteenust pakkuva firma Uber vastu protestijatele, kes ta masina suunas mune saatsid, edastab The Local.

Love saatis kritiseeriva tviidi Prantsuse presidendile François Hollande´ile.

Love kirjutas, et protestijad tagusid ta autot kurikatega ning loopisid mune, võttes lõpuks autojuhi pantvangi.

«Baghdadis on praegu ohutum kui Pariisis. François Hollande, kus on politsei???Kas prantslastel on õigus turiste rünnata? Vea oma tagumik lennujaama ja vaata, mis toimub. Mida kuradit???,» kirjutas ameeriklanna eile. Ta sõnumit jagati umbes 4000 korda.

Muusik Kurt Cobaini lesk edastas Twitteris ka foto oma asutost, millel on näha munajäänuseid.

«Taksojuhtide jõugud olid kontrolli alt väljas, kuid politsei ei teinud mitte midagi. Mina ja mu juht olime nende lõksus üle ühe tunni,» lisas Love hiljem.

Prantsuse taksojuhid põletasid protesti käigus masinaid ning blokeerisid lennujaamadesse ja rongijaamadesse viivaid teid.

Politsei andmetel osales Uberi vastases protestis umbes 2800 taksojuhti.

Protesti näinud turistide sõnul olid nad šokeeritud, sest tegemist on demokraatliku Euroopa riigi, mitte mõne sõdiva Lähis-Ida riigiga.

Pinged olid kõige suuremad Pariisi Charles de Gaulle´i lennujaama juures, kes väidetavalt taksojuhid jahtisid Uberi taksojuhte, et neid lintšida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles