Galerii: Dom Party «AIR» viis külastajad luksulikule lennureisile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 19.juunil ootas klubi Teater ees külastajaid glamuurseim lennuväli, mille punane vaip viis pidulised otse uue Dom Party «AIR» lennuki pardale. Luksuslik Dom Party ootas reedel kõiki First Class Flight'ile. 

Unelmate õhureis, mida täiustasid kütkestavad stjuardessid, särav vaatemäng ja külm šampanja. Eesti luksuslikuim lennuk mahutas enda avareisil rekordiliselt palju rahvast, kes läbi kogu öö justkui taevalaoutses seiklesid ja meeldivas seltskonnas pööraselt pidutsesid.

Foto: Maksim Toome

Klubi Teater Kapten ja tema kaunid stjuardessid tervitasid reedel oma külastajaid Dom Party «AIR» pardal, mil koos lennati 1.klassis paradiisi. Kaunid stjuardessid hoolitsesid kogu reisi isiklikult selle eest, et kõik pardalolijad tunneksid õhtust täisväärtuslikult lõbu. Stjuardesside võluv seltskond, õhuohutust tagavad tantsusammud ja Kapteni kindlus hoidsid kõiki selgelt õigel rajal - parima peo tuulesuunal, mis viis kõik klubi Teater külastajad üheks ööks taevaavarustesse. Vastupandamatu lavashow muutsid veelgi magusamaks taevalikud üllatused Magnumilt, mis õhtu kuumuses naudingut pakkusid.

Foto: Maksim Toome

Klubi Teater ees asuv stardirada oli läbi kogu öö ümbritsetud uudishimulikest silmapaaridest, mis püüdsid sellest taevalikust vaatest osa saada ning nii järjekord klubisse saamiseks aina kasvas. Dom Party «AIR» luksuslik lennuk mahutas sel ööl rekordiliselt palju rahvast, kes šampanja ja uskumatuna tunduva lavashow saatel hommikuni lõbusalt pidutsesid. 

Foto: Maksim Toome

Järgmisest suurejoonelisest Dom Party peost võib osa saada juba juulis, aga juba sel reedel, 26. juunil ootab kõiki klubis Teater Buddha Lounge pidu, mis enda meeleoluka lavaprogrammiga õige suvekuumuse lõpuks Eestisse müristab. Rohkem infot peo kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles