Eesti esindaja Kelly Kangur sai «Miss Eurasia 2015» Top 5 hulka!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Kangur
Kelly Kangur Foto: Erakogu

Juunikuus toimus päikeselis Antaalias «Miss Eurasia 2015» finaal, mille korraldajaks on tuntud modelliagentuur F Ajans.

Finaalis osalesid kaks Eesti modelli Kelly Kangur ja Eleriin Sild.  Eelmisel aastal Kelli Kangur  esines juba edukalt kohalikul konkursil «Eesti Printsess 2014» ning alustas õppetööd produktsioonifirma Destate Republic modelliäri koolis. Eleriin Sild on Destate Republic'u uus nägu, kuid omab juba  erinevate võtete kogemusi ning on osalenud Hiinas toimunud "Miss All Nation 2014" konkursil.

Esimene rahvusvaheline konkurss tõi 18-aastasele Kellyle edu ja kaks krooni korraga - neiu sai «Miss Eurasia» 4. printsessiks, samuti pälvis «Miss Foto» tiitli.

Foto: Erakogu

Kahe nädala jooksul jõudsid finalistid tutvuda  Türgi ranna vaatamisväärsustega, jahiga merel sõita, kose all ujuda, esineda  «Miss Bikiini» valimisel, osaleda ametliku konkursi kataloogi ja paljude reklaami kampaaniate võtetel, samuti nautida shopingut,  päevitamist ning erinevaid klubiüritusi.

Foto: Erakogu

Toimunud finaalis läbisid neiud kolm vooru, milleks on rahvariiete voor, talendivoor ja õhtukleitide voor. Peale «Miss Eurasia» finaali veetsid meie modellid veel ühe nädala soojas Antaalias, ühendades puhkust ja tööd maailma suurimal moemessil Dosso Dossi Fashion Show 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles