Duran Durani uuel plaadil astuvad üles Justin Timberlake ja Timbaland

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duran Duran
Duran Duran Foto: AFP / Scanpix

Ansambel Duran Duran tegi oma peatselt ilmuva uue albumi, «Red Carpet Massacre», salvestamise käigus koostööd nii Timbalandi kui Justin Timberlake´iga.

Euroopas 12.novembril ilmuval plaadil on kolm lugu, mis tehtud koostöös hitimeistrist produtsendi, Timbalandiga, ning kaks lugu, kus lööb kaasa popstaar Justin Timberlake, vahendab NME.

 «Timbaland oli ainuke produtsent, kelle kaasamisega me kõik nõus olime,» ütles Duran Durani klahvpillimängija Nick Rhodes.

«Me oleme kõik vaimustuses tema koostööst Missy Elliotiga ja Justin Timberlake´iga ning loomulikult tema enda loomingust. Kui me talle koostöövõimaluse välja pakkusime ja ta ütles, et on meie fänn, tundus kõik edasine väga loogiline. Me oleme alati üritanud segada omavahel rokkmuusikat, tantsumuusikat ja elektroonikat. Me tahtsime luua väga modernse, nurgelise plaadi, aga samas soovisime, et see ei läheks meie juurtest liiga kaugele.»

Ansambli solist Simon Le Bon selgitas, kuidas öö läbi väldanud alkoholisessioon koos Justin Timberlake´iga viis selleni, et lisaks juba varem salvestatud loole otsustati koos veel teinegi muusikapala linti laulda. Sellest loost sai albumi esisingel «Falling Down».

«Me olime ennast Birminghamis koos Justini ja tema tüdruksõbra, Jessica Bieliga, stuudiosse lukustanud ja umbes siis, kui pool pudelit viskit oli ära joodud, pöördus Justin minu poole ja ütles: «Hei, Simon, ma tõesti arvan, et me peaksime koos veel ühe loo tegema.». Ja mina vastasin «Hea küll, teeme ära.». See oligi täpselt nii lihtne. Pärast seda sõitsime kõik koos Manchesteri, kus tal Elbow´s stuudios lindistamissessioon pooleli oli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles