Oksana Tandit alustab Eesti moedisaini koostööprojekti «Külalisdisainer»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksana Tandit kollektsioon
Oksana Tandit kollektsioon Foto: Oksana Tandit

Oksana Tanditi esindussalong Tornimäel muutub alates juulist Eesti moedisaini showroomiks, kust leiab lisaks moekunstniku enda loomingule ka valiku teisi originaalseid Eesti moebrände. Suvehooaja avab koostööprojekt moepoega ZERO°, kelle valikust on salongis esindatud Kätlin Kaljuvee, Jukocute’i, MyaMooni ja Playluggage’i disaintooted.

«Oma loomingu kõrval näen järjest enam enda missiooni ka Eesti moekunsti ja disaini kui terviku arendamises, sest ainult koos tehes märgatakse Eesti andekaid tegijaid nii siin koduses Eestis kui pikemas perspektiivis ka välisturgudel. Samuti võidavad sellisest koostööst esinduspoe kliendid, kuna väga sageli tullakse otsima terviklikku välimust, lisaks valitud kostüümile või kleidile ka sellega sobivaid kingi, ehteid, kotte või muid aksessuaare,» rääkis Oksana Tandit.

Foto: Kätlin Kaljuvee

Suvise koostööprojekti raames leiab Oksana esinduspoest alates 02. juulist Mya Kollo ehtebrändi MyaMoon, Julia Korovina eksklusiivsed Jukocute käekotid, Kätlin Kaljuvee elegantsed siidsallid ja originaalsed Playluggage reisikohvrid. Valitud tooted on Oksana Tanditi esindussalongis saadaval augusti lõpuni, mil lisanduvad juba uued brändid ja disainerid.

Foto: Oksana Tandit

Oksana Tandit on Eesti üks tuntumaid moeloojaid, kelle selgelt äratuntav käekiri ja detailide rõhutamise oskus on lummanud kliente juba üle kümne aasta. Oksana selle suve mereteemalise kollektsiooni «Piraat Alvilda» hitiks on villabukleest ankrunööpidega kleidid. Disaineri esindussalong asub Tornimäe 5, kuhu suvel on külastajad lahkesti oodatud tööpäeviti kell 11-17.

Foto: JUKOCUTE

Julia Korovina Jukocute eksklusiivsed käekotid valmivad käsitööna Itaalias, kasutades maailmakuulsat Itaalia nahatööstuse toodangut. Väikesetiraažiline kollektsioon uueneb igal hooajal, olles inspireeritud disaineri emotsionaalsetest elamustest, reisikogemustest, kunstist, erinevate rahvaste kultuuridest ja kaasaegsetest moetrendidest. Ehtebränd MyaMoon on esindatud värvilise suvekollektsiooniga «Washed Ashore», mis on inspireeritud Tenerife igikestvast suvest, türkiissinisest merest ja õitsvatest taimedest. Ehete vormid on lihtsad ja igikestvad.  Kätlin Kaljuvee elegantsed käsitööna valminud siidsallid on inspireeritud ürgsest loodusest, kandes endas vaba ja õnneliku hinge sõnumit, lisaks on põneva detailina lisandunud koostöös MyaMooniga disainitud sallihoidja «Natural Heritage». Playluggage’i seiklusliku disainiga kohvrites on kasutatud kvaliteetseid materjale, mis tagavad nende vastupidavuse reisimisel, lisaks aga on neil  - nagu nimigi ütleb – lahe lisafunktsioon: kohvritel on võimalik mängida erinevaid mänge ja joonistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles