Evelin Võigemast astub suvel üles Raul Ukareda bändi solistina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Võigemast
Evelin Võigemast Foto: Sven Tupits (Fotogeen.com)

Näitlejatar Evelin Võigemast on laulajana üles astunud varemgi, kuid saabuval suvel saab teda esmakordselt kuulata rocki- ja bluusivõtmes bändi solistina. Kitarrist Raul Ukareda bändiga liitunud lauljannat näeb ja kuuleb selles erakordses koosseisus suvel viiel korral.

Aastaid Eesti esibändides kitarri mänginud Raul Ukareda astus omanimelise bändiga esmakordselt lavale möödunud suvel toimunud Sõru Jazzil. Kuna kontsert oli võimas, pakkus festivali korraldaja Guido Kangur Ukareda bändile võimalust üles astuda mastaapsema bluusi- ja rockikavaga. „Idee oli haarav, kuid meil puudus solist. Mõeldes võimalikele variantidele tuli Guidoga asja arutades esimese ja ainsa kandidaadina pähe Evelin,“ nentis Ukareda.

Näitlejannal jäi üle vaid imestada, kuidas õiged asjad ise tema juurde jõuavad. Nimelt oli Evelini muusikasõbrast isa tütrele korduvalt südamele pannud, et ta vähemalt korra elus prooviks bluusi laulda. „Minu kodus on alati ja igasugust muusikat kuulatud, aga bluusi armastas isa kõige rohkem ning selle saatel olen ma suureks kasvanud,“ sõnas Evelin Võigemast. „Ja pillimehed on meil parimatest parimad!“

Raul Ukareda Bandis mängivad veel Raul Vaigla, Taavi Kerikmäe, Marek Talts ja Petteri Hasa. Taustavokaali laulab Kaia Oidekivi. Südasuvel tullakse proovisaalist publiku ette viiel korral.

Kontserdid algusega kell 20.00 toimuvad:

11. juulil Tartu Hansahoovis
15. juulil Kõltsu mõisa aias
17. juulil Al Bastione aias Tallinnas
18. juulil Rakvere linnuse hoovis
19. juulil Pärnu Ammende Villa aias

Piletid on müügil Piletilevi müügikohtades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles