Homme algab Pärnus Aloha Kite Challenge 2015

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aloha surfiklubi avas Pärnus hooaja.
Aloha surfiklubi avas Pärnus hooaja. Foto: Aaro Treve

3.-5. juulini toimub Pärnus Aloha Surfiklubis traditsiooniline surfi- ja rannafestival Aloha Kite Challenge 2015, esimene samanimeline sündmus korraldati Pärnu rannas 2009. aasta suvel.

Surfivõistluse ning aftersurfifestivali Aloha Kite Challenge eesmärgiks on tutvustada populaarset spordiala ja lahedat elustiili – surfi – ning esitleda ka üht põhjamaade parimat paika selle harrastamiseks: Pärnu randa. Seetõttu on festivali raames toimuvad õpitoad, koolitused ja kontserdid osalejatele tasuta. Väike osavõtumaks kehtib vaid merel toimuvatel võistlustel – et tagada võistluste parem läbiviimine ning võistlejate turvalisus.

Foto: Aaro Treve

Aloha Kite Challenge 2015 ametlikeks võistlusklassideks on lohelaua kursisõit, twin-tip lohelaua kursisõit, purjelaud Techno 293 ning raceboard. Võistlus on populaarne ka naaberriikide lohesurfajate ning purjelaudurite seas, osalema oodatakse üle 100 võistleja. Võistlusklasside parimatele on auhinnad, lisaks loositakse kõikide osalejate vahel välja hinnalisi eripreemiaid.

Peale purjelaua- ja lohesurfivõistluste toimuvad Aloha Kite Challenge raames ka meelelahutuslikud õpitoad ja rahvavõistlused, proovida saab aerusurfi (SUP), skimboard’i ja teisi rannalõbustusi. Kitesurf Clinic'u ehk õpitoa viib läbi maailmas hetkel kõige kõrgemale positsioonile tõusnud Eesti kite-surfar Kristiin Oja.

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks vaatemängulisele võistlusele ja õpitubadele toimub tihe aftersurf’i programm, peaesinejateks on Singer Vinger, Frankie Animal ja Pühamüristus. Et festival toimub Pärnu rannas ning on kõigile huvilistele tasuta avatud, on oodata suurt publikuhuvi.

Täpsema ajakava, kontsertide kellaajad, võistlusjuhendi ning registreerumisinfo võite leida Aloha ametlikult kodulehelt või Facebookist.

Aloha Kite Challenge video invitation

Here`s the video invitation to Aloha Kite Challenge 2015 surfing and music festival. Check it out and be there!

Posted by Aloha on 30. juuni 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles