Saksamaa tipust Sash! saab Pärnu klubi resident-DJ

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sash! on käinud Eestis varem mitmel korral. Pildil esineb ta klubis Panoraam.
Sash! on käinud Eestis varem mitmel korral. Pildil esineb ta klubis Panoraam. Foto: Tõnu Kruusimäe

Sajandivahetuse paiku kõikjal maailmas oma tantsuhittidega laineid löönud Saksamaa plaadikeerutajat Sash! näeb järgneva poole aasta jooksul mitmel korral plaate keerutamas Pärnu ööklubis Mirage.

„Sõlmisime temaga lepingu, et ta esineb Pärnus oktoobrist aprillini neli korda,“ kinnitas Mirage'i juhataja Erdi Naber. „Ta ise soovis seda, sest talle meeldib Eestis esineda. Võib öelda küll, et Sash! on nüüd klubi Mirage resident-DJ.“

Saksamaa plaadikeerutajale saavad pärnakad esimest korda kaasa elada juba eeloleval laupäeval, 16. oktoobril. Järgmisel korral näeb meest Pärnus plaate mängimas detsembris.

Kuigi Sash! on müünud maailmas üle 17 miljoni plaadi, ei ole Saksamaalt pärit kodanikunimega Sascha Lappesseni staarinõudmised väga erilised.

Naberi teatel nõuab Sash! enne esinemist Corona õlut laimiga, Red Bulli, Coca-Colat, puuvilju ja snäkke.

Sash!-i hiilgeajad jäävad aga juba rohkem kui kümne aasta taha. Omal ajal triona alustanud koosluse esimest, 1995. aastal välja antud cover-singlit Dr. Albani omaaegsest hitist “It’s my life” mängiti kogu Euroopas, kuid tabelite tippu tõstis pundi 1997. aasta megahitt “Encore Une Fois”.

Järgnesid megahitid “Mysterious Times”, “Just Around The Hill”, “Encore une Fois”, “Adelante”, “Ecuador” jmt.

Tänavu pöördus Sash! tagasi koostöö juurde Dr. Albaniga ja üheskoos avaldati värske album „Life is a Beach“.

Pärnus mängib Sash! nii oma parimaid hitte kui toob rahvani DJ-seti.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles