Tartu tudengipäevadel selgub nii parim tudengibänd kui -film

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengibänd Kassidele Iirised. Vasakult Karl Kruuse, Tõnis Kärson (taga), Kaimar Purik  ja Johannes Dahl.
Tudengibänd Kassidele Iirised. Vasakult Karl Kruuse, Tõnis Kärson (taga), Kaimar Purik ja Johannes Dahl. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Esmaspäevast pühapäevani, 11.-17. oktoobrini toimub Tartu tudengipäevade sügisene festival, kus paljude ürituste seas saab kuulata “Tudengibändi” ja vaadata “Tudengifilmi”, mis oma osalejate arvuga purustasid varasemate aastate rekordid.
 

Tartu tudengipäevade projektijuhi Jaan Naaberi jutu järgi oli sel aastal nii “Tudengibändi” kui “Tudengifilmi” konkursil rekordarv osavõtjaid. Nii pääses 40 bändist finaalkontserdile 7 ja 46 filmist sai finaali 9.

“Tudengifilm 2010” finaal on 12. oktoobril kinos Ekraan ja “Tudengibänd 2010” finaalkontsert 14. oktoobril Tartu Üliõpilasmajas.

“Eelseisev nädal erineb kindlasti tavalisest õppenädalast," ütles tudengipäevade programmijuht Kerli Käärt, kelle sõnul tuleb nädal aktiivne ja huvitav ning toob tudengile loomingulisust, eneseületamist ning avastamis- ja katsetamisrõõmu.

Lisainfot ürituste kohta saab Tartu sügispäevade koduleheküljelt www.studentdays.ee.

Tartu sügispäevad on Tartu tudengipäevade kultuuri- ja meelelahutusfestivali sügisene üritustenädal, mille eesmärk on olla tudengivaimsuse kandja ja pakkuda nii üliõpilastele kui ka linnaelanikele võimalust vaim välja puhata.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles