Galerii: Deja Vu avas uksed moegurmaanide Suvisesse paradiisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 26.06, toimus lounge Deja Vu's moegurmaanide lemmiküritus DiModa, kus sel korral tutvustati Anastassija Balaki (AB Fashion Design) suvekollektsiooni «Wild Session». Üritus tõi kohale palju moehuvilisi ning moeshow tõi suviselt meeletu tunde kõikide külastajate südamesse, kes seda hommikuni ka lõbusalt nautisid.

AB Fashion'i puhul on tegemist modernsuse ja elegantsi kombinatsiooniga. AB Fashioni toodang on eelkõige mõeldud elegantsetele, enesekindlatele neidudele, kes naudivad mugavust ja isikupärasust. 

Foto: Maksim Toome

Suvekollektsioon «Wild Session», mida tol õhtul kõikidele Deja Vu külastajatele esitleti, on eksklusiivne ning tegemist on ainueksemplaridega. Külastajateni jõudis kvaliteetne materjal Itaaliast, millest professionaalide käe all on valminud kollektsioon, mida iseloomustavad metsik ja röövellik stiil koos erksade suviste värvidega ja «Boho» stiilis mustridega. Kaunitele suvistele kostüümidele andsid sära juurde kaunid aksessuaarid Linde'lt, modellide juustesse sättis ideaalsed soengud Oksanda Linde ja vastupandamatult kauniks muutis modellid Glow Make up. Kollektsiooniesitluse lavastas stilist Anatoli Ein. 

Foto: Maksim Toome

Maitsvate kokteilide ja hea muusika saatel jätkus pidu ka pärast moeesitlust ning lounge'i külastajad veetsid lõbusalt aega heade sõpradega kuni varaste hommikutundideni.

Foto: Maksim Toome

Sel reedel, 03.07 ootab Lounge Deja Vu kõiki säravale  «Gold» peole, mis kostitab Lounge'i külastajaid hea muusika ja suviste kokteilidega ning laupäeval, 04.07 muutub Deja Vu teatrisaaliks, sest «Pähklipureja» kaunid balleriinid vallutavad lounge'i lava. Rohkem infot selle nädala pidude kohta leiate siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles