Viljandi BASH täitis lossivaremed tantsuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BASH Cypher
BASH Cypher Foto: Pressifoto

Viljandi BASH teise päeva tähtsündmuseks oli BASH Cypher, mis täitis Viljandi ordulinnuse varemed kogu õhtupoolikuks tänavatantsuga ning tõi kohale suure hulga pealtvaatajaid, purustades senised vaatajarekordid.

Tänavakultuurifestival Viljandi BASH on täistuuridel käima läinud ning festivali teise päeva kulminatsiooniks oli tänavatantsubattle BASH Cypher, mis andis võimaluse tantsijatele erinavates kategooriates omavahel mõõtu võtta. Ligi seitsmetunnise show jooksul valiti välja parim tantsija nii hip-hop, house kui ka breigi ja vabastiili kategoorias.

„Eesti tantsijad ei võta end liiga tõsiselt – nad lihtsalt tantsivad,” ütles BASH Cypheri üks žüriiliimetest Nehman Jamir, „Eestis on palju häid tantsijaid ning Eesti tantsijatel on väga hea energia.” BASH Cypheril oli ääretult professionaalne žürii, milles olid esindatud ka Prantsusmaalt pärit tantsijad Nehman Jamir ehk Nemo ja William Falla ehk Treaxy.

Viljandi BASH ei ole aga sellega veel lõppenud – festival vältab täie hooga edasi kuni viienda juulini ning 3. juulil, reedel toimuvad tänavakorvpalliturniiriga UKU öökorvpall lõppebki Viljandi BASHi eelnädal, et täiega hooga saaks käima minna pargivõistlus, kus spetsiaalselt selleks puhuks Viljandi lauluväljakule ehitatud rulapargis võtavad omavahel mõõtu parimad ekstreemsportlased nii meilt kui lähiriikidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles