Tungevaag & Raaban on Weekend Baltic Festivali järelpidude üks peaesineja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tungevaag & Raaban
Tungevaag & Raaban Foto: promo

6.-8. augustini Pärnus toimuv suve suurfestival Weekend Festival Balticu järelpidude üks peaesinejaid on Norra/Rootsi tõusev EDM duo Tungevaag & Raaban.

Weekend Festival Balticu programm ei piirdu ainult rannas toimuva suurfestivaliga, vaid igal õhtul toimuvad üle Pärnu ka ametlikud järelpeod. Klubis Sunset 7. augustil toimuva järelpeo peaesinejaks on Tungevaag & Raaban, kes teeb lisaks festivalialal antavale etteastele ka raju show afterpartyl.

Foto: promo

Tungevaag & Raaban on DJ/produtsentide duo, kuhu kuuluvad Martin Tungevaag Norrast ja Robbin Soderlund Rootsist. Martin Tungevaag jättis oma jälje Euroopa tantsumuusikasse, kui andis 2014. aastal välja singli «Wicked Wonderland», millest sai kiirelt Top10 singel kuues riigis. Tungevaag & Raabani kuulsaim hitt «Samsara» nomineeriti Norra Grammy Auhindade Gaalal «Aasta Hiti» auhinnale ning videot loole on Youtube vahendusel vaadatud üle 11 miljoni korra . Duo värskeim singel on «Parade», mis ilmus tänavu juunis. 

Foto: promo

Järelpidude täpne programm ja ajakava tehakse teatavaks lähiajal.

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festivalil astuvad üles: Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell, Tiësto, Example+dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Sigma, Felix Jaehn, N*E*R*O, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban, Netsky, Syn Cole, Aron Chupa, (Ex) Da Bass, Grind Live, Beat Service, Darude, Headhunterz, Super8 & Tab, HeavyWeight, The Second Level, Wildstylez, Atmozfears, Astrix, DJ Bl3nd, Chris Lake, Noise Controllers, Pep & Rash, Orkidea, Proteus, Tarmo Tammel, Kolzar ja Kristjan Hirmo. 

Weekend Festival Baltic leiab aset 6.-8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile ka palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad. Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast, Tartust kui Riiast. Festivali ning järelpidude piletid on müügil aadressil www.weekendbaltic.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles