Täna Õllesummeril: The Cardigans, Koit Toome suurkontsert ja palju muud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nina Persson ansamblist The Cardigans.
Nina Persson ansamblist The Cardigans. Foto: SCANPIX

Õllesummer jätkab täna imeilusa ilma lainel maailma poproki suurnimega The Cardigans ja Koit Toome suurkontserdiga «20 aastat laval». Lauluväljak on täis festivalimelu ning kokku esineb ligi 20 artisti.

Looga «Lovefool» filmist Romeo & Juliet tuule tiibadesse saanud The Cardigans esineb Eestis esmakordselt.  1990ndate keskel oma täheteed alustanud The Cardigans on enimtuntud oma lugudega «My Favorite Game», «Erase/Rewind» ja «Carnival».

Foto: promo

Enne The Cardigansi tähistab Koit Toome oma lavajuubelit suurkontserdiga «20 aastat laval». Koit Toome seob programmi peale oma soolokarääri tähislaulude ka populaarsete teleesinemiste «Su nägu kõlab tuttavalt» ja «Laula mu laulu» kuulsamaid numbreid. Külalisesinejatena teevad kaasa Maarja, Sarah, Getter Jaani ja Jaanus Saks.

Täna esinevad Õllesummeri seitsmel laval veel Terminaator, Daniel Levi, Mahavok, Ummamuudu, Getter Jaani, Kristel Aaslaid jpt. Tribuutkontserdi Michael Buble loomingust teeb jazziaias Lauri Liiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles