Kaupmehed valmistuvad rahvarohkeks nädalavahetuseks

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupoed on sel nädalavahetusel mõelnud Saaremaal ka suuremale puuviljavalikule.
Toidupoed on sel nädalavahetusel mõelnud Saaremaal ka suuremale puuviljavalikule. Foto: SCANPIX

Selle nädala lõpus toimub Saaremaal palju üritusi, mis toovad saarele rohkelt rahvast, kaupmeeste kinnitusel on nad suurenevaks inimeste hulgaks hästi ette valmistunud.

Samaaegselt toimuvad sel nädalavahetusel Saaremaal Eestimaa suvemängud, Saaremaa rannapidu, Kuressaare lossipäevad ja vanamootorrataste näitus, suurendades selleks ajaks ka politseijõudude kohalolekut saarel, vahendab Saarte Hääl.

Selveri kommunikatsioonijuht Erkki Erilaidi sõnul on lisaks sellele nädalavahetusele terve juulikuu kõige kliendirohkem periood aastas. Sellega arvestades tellitakse rohkem puuvilju, grilltooteid ja –tarvikuid, salatimaterjali, jäätist, mineraalvett ja lahjemaid alkohoolseid jooke.

Külaliste jaoks on valmis ka toitlustus- ja majutusasutused. Kuigi majutuse broneerimissüsteem booking.com andmetel selleks nädalavahetuseks Kuressaares enam öömaja ei leia, ei tasu turismispetsialist Kati Ausi sõnul selle põhjal lõplikke järeldusi teha, kuna majutusportaali süsteemis ei ole välja toodud kõiki Kuressaare turismiettevõtteid.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles