Tuhanded lahutavad kilomeetrid ei kahanda armastust

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drew Barrymore Erinina romantilises draamakomöödias "Kaugsuhe".
Drew Barrymore Erinina romantilises draamakomöödias "Kaugsuhe". Foto: Internet

Viljandi kinos Rubiin jookseb 15.-21. oktoobrini kella 19 romantiline draamakomöödia "Kaugsuhe".

Erin (Drew Barrymore) võlub oma otsekohesuse ja vaimukusega värskelt vallaliseks jäänud Garrettit (Justin Long) nii baaris kui järgmisel päeval hommikusöögilauas. Nende omavahelisest klapist kasvab välja täiemõõduline suvesuhe.

Kuue nädala pärast ootab Erinit lend koju San Franciscosse, Garrett jääb aga New Yorki, sest ta töötab sealses plaadikompaniis. Ent muretust suhtest on kasvanud märkamatult midagi enamat ning kumbki ei taha, et see otsa saaks.

Garretti sõbrad Box (Jason Sudeikis) ja Dan (Charlie Day) ei soovi kaotada oma elurõõmsat joomakaaslast pöörasele tunnetekeerisele. Samal ajal püüab Erini koduperenaisest õde Corrine (Christina Applegate) takistada teda astumast eksiteele.

Ent hoolimata tuhandetest kilomeetritest nende vahel, ootamatutest kiusatustest ning sõpradest ja sugulastest, kes paarile kaikaid kodaratesse loobivad, on need kaks võib-olla leidnud midagi armastusesarnast ja pingutavad kõigest väest, et see kaugsuhe toimima panna.

Romantiline draamakomöödia “Kaugsuhe” on Oscari-nominendist dokumentalisti Nanette Bursteini (“On the Ropes”) mängufilmidebüüt.

Osades Drew Barrymore (“Charlie inglid”), Justin Long (“Ta pole sinust eriti huvitatud”), Charlie Day (“It’s Always Sunny in Philadelphia”), Jason Sudeikis (“Saturday Night Live”), Jim Gaffigan (“Jälle 17”) ja Kuldgloobuse nominent Christina Applegate (“Samantha Who?”).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles