Tallinna lennujaamas peab täna varakult kohal olema

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennujaam palub nädalavahetusel reisijatel aegsasti kohal olla.
Lennujaam palub nädalavahetusel reisijatel aegsasti kohal olla. Foto: Teet Malsroos

Sel nädalavahetusel toimub Tallinna lennujaamas selle aasta esimene pööring, mistõttu palub lennujaam kõigil regulaarlendude reisijatel varem kohal olla.

Inimesed, kelle lennud väljuvad laupäeval vahemikus kella 12-19, peaksid saabuma lennujaama vähemalt kaks tundi enne väljalendu, sest seoses pööringureisijatega võivad julgestuskontrolli järjekorrad olla tavapärasest palju pikemad.

«Pööringud tähendavad meie jaoks tavapärasest palju suuremat hulka reisijaid, kes saabuvad ja lahkuvad ühel ajal. Loomulikult kaasneb reisijate hulga kasvuga ka tohutu pagasi hulk, mis peab jõudma õigeaegselt õigetesse lennukitesse,» rääkis Tallinna lennujaama maapealse teeninduse juht Tiit Kepp ning soovitas kõigil tavareisijatel varuda aega ja kannatust.

Lennujaama jaoks on pööringupäevad seotud erakordselt suure hulga reisijate teenindamisega ning seda väga lühikese aja jooksul. Neil päevil on lennujaamas tööl tavapärasele personalile lisaks hulgaliselt abivägesid, seal hulgas ka näiteks hispaania keele tõlgid, kes aitavad vajadusel lõunamaalastega suhelda.

Juba viiendat aastat järjest alustavad ja lõpetavad pööringureisijad oma kruiisi Tallinnas. Selle suve kolmel laupäeval saabub õhuteed pidi Hispaaniast Tallinna lennujaama pea 5000 reisijat, kes alustavad Läänemere kruiisi Tallinnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles