Moegalerii: Amanjeda näitas Pädaste mõisas ehedat Muhu Couture’i

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AMANJEDA by Katrin Kuldma esitles möödunud nädala lõpul maalilisel Muhu saarel Villu Veski muusika saatel unikaalset kollektsiooni Muhu Couture. Pädaste mõisas toimunud show oli kui etendus kolmele meelele, milles kohtusid mood, muusika ja Muhu saare unikaalsed maitsed.

Foto: Caroline Sada

.

Villu Veski ja Katrin Kuldma ühisprojektid ulatuvad aastasse 1998, mil leidis aset esimene muusikaline moeetendus Niguliste kirikus Tallinnas.

Tookord lõõmas laval kleitide hõõguv koloriit ja kuulajaid lummas Villu Veski koos Saxappeal Bandiga. Seekord jõudis aga Pädaste restoranis Alexander moenautlejateni hoopis Amanjeda signatuurstiil - Muhu tikandid kaasaegses tõlgenduses.

Foto: Caroline Sada

Muhu Couture esitles mängulisi tikandeid ning väljendusrikkaid maale siidil ja puuvillal.

Kleitidel korduvad tekstiilimaalid on loodud koostöös tänase Eesti kunstimaastiku ühe andekama maalikunstniku Anna Litvinovaga. Samuti nägid Pädaste mõisas toimunud showl esmakordselt päevavalgust Amanjeda Muhu mustri interpretatsioonidega siidisallid.

Foto: Caroline Sada

Modellide meigi eest hoolitses kaunil showl Max Factor ja soengud seadis lavavalmis La Biosthetique.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles