Millest vestab Justin Bieberi elulooraamat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieberi elulooraamat
Justin Bieberi elulooraamat Foto: amazon.com

Ahoi, väiksed ja suured Bieberi-sõbrad! Bieber24 tegutseb taas!


Imeline teismeline võttis nõuks oma kireva elukäigu raamatusse raiuda. Eile jõudis raamat pealkirjaga «Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story» (jah, selles on kaks koolonit!) müügile. Toome fännideni mõned katkendid sellest üllitisest. Nagu kaane järgi otsustada võib, on see 100% ametlik.

Kuulsusest: Kolm aastat tagasi defineerisin ma staari nii: ta saab Zamboniga ringi sõita! (Zamboniks nimetatakse uisuareenide jäälihvimismasinat)
Tuuritamisest: Minu tuuril veavad inimesi ja tehnikat ringi kuus bussi ja terve eskaader 18-rattalisi veoautosid. VAU!
Fännidest: Igaüks teist kergitab mind natukene.
Celine Dionist: Minu sündimise päeval, 1. märtsil 1994 valitses Celine Dion Billborad Hot 100 edetabelit oma lauluga «Power of Love». Pole just paha viis oma elu alustada.
Lemmikutest: Peale tüdrukute meeldivad mulle paljud asjad. Näiteks pizza. Ja pullitegemine. Ja CHUCK NORRIS!!!
Nätsust: On sul kunagi näts teksadesse kinni jäänud? Mul juhtub seda kogu aeg! Ja mis on minu saladus? Osta endale uued teksad, ilma nätsuplekita!
Raamatutest: Mu lemmikraamat on Kanye Westi Twitter, aga kui seda ei saa raamatuks lugeda, siis on mu lemmikraamat Kanye Westi Twitteri RSS-uudisvoog.

Kõnealuse teose võib omandada näiteks Amazonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles