Jeremy Clarkson tegi «Top Geari» katsesõidurajal viimase ringi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Kuulsa autosaate «Top Gear» eksjuhi Jeremy Clarksoni jaoks oli eile ühe ajastu lõpp, sest ta sõitis viimase ringi «Top Geari» katsesõidurajal.

Enne sõitu teatas ta Twitteris, et tal on viimaseks sõiduks valida Mercedese ja kahe Ferrari vahel ning millise auto ta valima peaks, edastab Daily Mail.

«Niisiis, nüüd tuleb minu kõige viimane sõiduring «Top Geari» katseõidurajal. Millise auto peaksin valima?» küsis staar.

Ta postitas ka endast foto koos kolme luksussportautoga.

Clarkson ei avalikustanud, millise masina ta lõpuks valis.

Clarksoniga koos olid rada läbimas võidusõitja Marino Franchitti ja ansambli Pink Floyd trummar Nick Mason.

Marino Franchitti tegi endastja kahest kaaslasest foto ning postitas selle Twitterisse.

Clarkson tunnistas pärast viimase ringi tegemist, et tal on «Top Gearist» ilmajäämise pärast kahju.

«See oli minu kõige viimane sõiduring «Top Geari» rajal  ja mul on kahju siit lahkuda. Kuid on ka kaks head asja – ma kogusin sellega raha heategevuseks ning ma tegin mitu vigurit,» teatas ekssaatejuht sotsiaalmeedias.

BBC vallandas Jeremy Clarksoni «Top Geari» saatejuhi kohalt selle aasta märtsis pärast seda kui Clarkson läks kallale produtsent Oisin Tymonile, lüües teda näkku.

Clarksonit valiti asendama Chris Evans, kes peaks saama kaks uut kaaslast, kuna senistel veel kahel tegijal James Mayl ja Richard Hammondil lõppes BBCga tööleping ja nad ei soovinud ilma Clarksonita jätkata.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles