Tanel Tatter: rasketel aegadel ei tohi pead liiva alla pista

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Tatter
Tanel Tatter Foto: Arno Saar / Õhtuleht
Homme, 12.septembril peab klubi Hollywood oma 13. sünnipäeva. 5 viimast aastat on ööklubi PR-ja turundusjuht olnud Tanel Tatter.

R2 hommikuprogramm uuris Tanelilt, mis on selle, Eestis kõige kauem vastu pidanud, klubi fenomen.

Maja on teil puupüsti rahvast täis alates kolmapäevast, samal ajal, kui teistes peopaikates käib möll vaid reedel-laupäeval. Milles seisneb teie fenomen?

Klubi teeb heaks järjepidevus, hea programm ning rasketel aegadel ei tohi pead liiva alla peita. Taset tuleb hoida kõrgel, olenemata sellest, kui hästi või halvasti sul parasjagu läheb.

Loomulikult on meil ka palju häid töötajaid, kes on olnud uksel või baaris klubi algusaegadest peale. Paljud sellega võivad hoobelda?

Ikkagi, kuidas on võimalik rahvas juba kolmapäeval peolainele saada?

Hollywoodil on tohutult hea asukoht. Ta on linna epitsentris. Epitsentrist väljas asjad ei toimi. Inimestel on meie juurde hea lihtne tulla.

Mujal maailmas hakatakse tõepoolest pidutsema alles neljapäeval. Ma ei saa ise ka vahel aru, mis meil siin toimub. Kolmapäeviti on maja puupüsti pidutsejaid täis. Ja ma ei suuda ka uskuda, et Hollykas saab juba 13-aastaseks.

Mis siis homsel sünnipäeval toimuma hakkab?

Hollykas on tehtud homme kuningriigiks. Kuningas on Genka ja üllatusi tuleb oi-oi kui palju.

Kas sisse pääseb vaid kutsetega?

Ei, uksed on valla kogu linnarahvale. Pileti hinnad on isegi samad nagu tavaliselt. Kindlasti võiks tulla kostümeeritult või vähemalt maskiga. Kes maski maha unustab, saab selle ukselt.

Kui palju on klubikülastajad aegade jooksul muutunud?

Teadlikkus on muutunud. Inimesed on muutunud euroopalikumaks. Meilt oodatakse teatud õhkkonda, spektaaklit, melu. Klubiomanik Priit on öelnud hästi, et klubi peab olema teater.

Toimunud on ka noorte invasioon klubisse. Meie põhiklientideks on noored 25 ja sellest allapoole.

Miks lastakse seltskonnafotograafe sisse, et nad saaksid igaühe seelikualust või täis peaga kakerdamist pildistada?

Aga te võite alati fotograafile öelda, et te ei soovi, et teist pilti tehakse.

Aga miks klubi enda fotograaf ei võiks ise kõik pildid teha ja need hiljem valikuliselt Hollywoodi kodulehele üles riputada?

Ürituste järelkaja on klubile väga tähtis. Ka mulle ei meeldi, kui mind pundunud näoga pidutsemas pildistatakse. Aga meil on internetiportaalidega koostöö ja see on meie jaoks väga oluline.

Palju klubi julgeb eksperimenteerida uute muusikastiilide ja DJdega?

Meil katsetatakse kõike. Kui see tööle ei hakka, võetakse maha. Näiteks igakuised  reedesed hiphop õhtud toimuvad meil edukalt juba kaheksa aastat.

Mida teie klubis veel tehtud-katsetatud pole?

Meil on kõike tehtud.

Mida homsele klubi sünnipäevale kaasa tuleks võtta?

Kaasa võtke hea tuju, mask ja võileib.

Mida homme ise tasuta pakute? Kas tort ikka tuleb?

Ei, torti ei tule. Napsu saab kõvasti, head programmi ja oma pildi Elu24 portaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles