Paris Hiltoni ukse tagant vahistati mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton, foto tehtud kolm nädalat tagasi
Paris Hilton, foto tehtud kolm nädalat tagasi Foto: SCANPIX

Eile vahistas Los Angelese politsei mehe, kes prõmmis Paris Hiltoni maja välisukse peale. Tegemist on teise sarnase juhtumiga paari kuu jooksul.

Politsei sõnul prõmmis vahistatu eile varasel pärastlõunal Parise (29) kodu ukse peale, kirjutab Reuters. Kuidagimoodi oli jalgrattal liikunud mees mööda pääsenud maja ümbritsevast tarast ja maja valvavatest turvameestest. Pilti Parise majast Iltalehti koduleheküljel vaata siit.

Siis muidugi märkasid turvad mehe kohalolu ja läksid teda krundilt välja viskama, mille käigus tekkis neil mehega kähmlus. Turvamehed kutsusid välja politsei.

Info selle kohta, kas Paris intsidendi ajal majas viibis, puudub. Paris säutsus täna kolm tundi tagasi juhtunu kohta Twitteris: «See on nii hirmutav, et selline hirmus tüüp ilmub lihtsalt minu maja juurde. Jumal tänatud turvameeste eest.»

Tänavu augusti lõpus tuli L.A politseil samuti Parise maja juurde välja sõita. Siis avastati seal kahte suurt nuga kaasaskandev mees, kes oli just maja akna peale koputama hakanud. Ja samuti siis kuidagiviisi turvameestest enne mööda pääsenud.

Ega siin vist ei aita Parisel muu, kui paluda oma turvameeste pealikul vajalikud meetmed kasutusele võtta, et edaspidi sarnaseid ebameeldivusi vältida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles