Vaata! Windy Beachi uues videos näitavad tuntud näod oma tantsuoskusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windy Beach - «SOB»
Windy Beach - «SOB» Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Windy Beach avaldas uue loo «SOB» (Son of a Bitches) ja sellega koos ka tantsulise muusikavideo. «SOB» valmis koostöös DJ Ula ja DJ Criticaliga ning on kevadel ilmunud «Scaredi» järel Windy Beachi teine singel. 

Video autor on fotograaf ja videokunstnik Mart Vares, kes on koostööd teinud ka Daniel Levi, Ewert and the two Dragonsi, Avoid Dave, Nöep ja Grind live’iga.

«Mul on plaan anda iga uus lugu välja koos muusikavideoga ja kasutada alati erinevat andekat noort videotegijat,» räägib Tuuli Rand alias WINDY BEACH.

«SOB» videos löövad kaasa mitmed noored muusikud, nende seas ka näitleja ja laulja Kristel Aaslaid.

«Tuuli on mu ammune lemmiknaishääl, kellelt olen palju õppinud ning alt üles vaadanud. Windy Beach on mõnus blend tema enda lemmikmuusikast. Kuna see kattub ka minu lemmikutega, on see paratamatult mu südame võitnud. Ootab huviga edasist loomet,» kommenteerib Aaslaid.

Foto: promo

Praegu töötab Tuuli Rand selle nimel, et aasta lõpus EP välja anda. Windy Beach teeb elektroonilist tantsumuusikat ja räägib noorele naisele olulistel teemadel.

«Mu uus singel »SOB» jutustab sellest, kuidas tunnetest on võimatu hoiduda, isegi kui tahame ja püüame. Video on täis rõõmu ja sõpru ega saa külmaks jätta, süstides positiivset energiat kõigisse!» ütleb Rand.

Plaat on ka tasuta allalaetav.

Vaata Windy Beachi uut videot. Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles