Räppar T.I. peatas enesetapja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
T.I. ehk Clifford Harris
T.I. ehk Clifford Harris Foto: ROBYN BECK/AFP

Kolmapäeva pärastlõunal suutis räppar T.I. (kodanikunimega Clifford Harris) ümber veenda mehe, kes kavatses end Atlanta kõrghoonest alla heita.


T.I. kuulis enesetapuollukorrast raadio kaudu, teatab Associated Press. Kohusetundliku kodanikuna kiirustas ta sündmuspaigale, kus politseinikud enesetapjaga läbirääkimisi pidasid ning pakkus oma abi.

Politseiallikas ütles, et end surnuks hüpata kavatsenud mees nõustus plaanist loobuma, kui saab T.I.-ga näost näkku kohtuda. Seepeale salvestas räppar lühikese video, millega tõestas oma kohalviibimist. Videosõnumis teatas ta: «Mitte miski ei ole nii hull. Mitte miski siin elus ei ole väärt, et endalt elu võtta. Palun tule alla, räägime!»

Seejärel kohtusid T.I. ja tundmatuks jääda sooviv enesetapja hoone fuajees. «Ma ütlesin talle, et asjalood pole nii hullud. Küll aeg annab arutust,» rääkis räppar Associated Pressile antud telefoniintervjuus. «Tuletasin talle meelde, et tean ju ise neid asju. Tulevik võib tunduda tume, kuid küll silmapiir selgineb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles