Suur pildigalerii: Eesti Televisioon tähistas 60 aasta möödumist esimese telesaate eetrist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Televisioon tähistas 19. juulil 60 aasta möödumist esimese telesaate eetrist ning see oli päev, mil praegused ja endised teletöötajad vaatasid tagasi möödunud aastakümnetele.

Foto: Viktor Burkivski

Mihkel Kärmas magusat kooki mekkimas

Kell 11.00 käidi Metsakalmistule, kus meenutati neid teletöötajaid, kes on meie hulgast lahkunud. Pärast seda toimus telemaja ruudulises fuajees väike kogunemine koos tervituste ja sünnipäevakoogiga.

Foto: Viktor Burkivski

Koosviibimisel jäädvustasid armastatud telelegendid: Ruth Karemäe, Merle Randma-Aru, Astrid Kannel, Raul Rebane, Mihkel Kärmas ja Vahur Kersna kipsi ka oma käejäljed, mis hiljem valatakse betooni. Juba varem jäädvustatud käejälgi saab näha telemaja ruudulises fuajees.

Foto: Viktor Burkivski

Koosviibimisel tähistati ka Valdo Pandi naasmist koju - telemaja fuajees eksponeeritakse Ants Viidalepa maalitud portreed ajakirjanik Valdo Pandist, mille Jaan Manitski deponeeris oma kogust ERRile.

Foto: Viktor Burkivski

Üritusel olid nii endised, kui ka praegused teletöötajad.

Televisiooni sünnipäevapidu toimub 3. septembril.

Vaata suurt pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles