Video ja pildid! Eesti lapsed hakkasid populaarse šokolaadi Kinder Chocolate reklaamnägudeks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinder Chocolate fotosessioon Eesti lastega
Kinder Chocolate fotosessioon Eesti lastega Foto: Erakogu

Oktoobrist alates on populaarne šokolaad Kinder Chocolate poodides saadaval uues pakendis, mida kaunistavad Balti riikide laste näod.  Žürii otsusena on Kinder Chocolate Eesti uued reklaamnäod kuueaastane Alina ja kaheksa-aastane Martin.

Selleks, et uusi modelle valida, organiseeris Kinder Chocolate võistluse kõigis kolmes Balti riigis. Kolme kuu jooksul oli vanematel võimalus oma laps Kinder Chocolate võistlusele registreerida, mille võitjate pildid – üks poiss ja üks tüdruk – pannakse Kinder Chocolate piiratud versiooni pakenditele. 

Unikaalsele võistlusele registreerus palju osavõtjaid – Eestis 3055. Kokku saadeti rohkem kui 11 500 pilti kõikidest riikidest. Tänaseks on pakenditel olnud mitmeid modelle, kellest kõige kuulsam, Gunter Eruinger, on nüüdseks peaaegu 50-aastane. Eruinger oli pakendi reklaamnägu rohkem kui kolmkümmend aastat alates 1973. aastast.

Kinder Chocolate Eesti uued reklaamnäod on kuueaastane Alina ja kaheksa-aastane Martin. Võitjad tehti teatavaks žürii poolt, mis koosnes Ferrero esindajatest Poolast ja Eestist, võistluse korraldajatest ja fotograafist.

Foto: Erakogu

Narva-Jõesuust pärit Alinat iseloomustatakse kui aktiivset, positiivset ning väga andekat last. Martin on pärit Rakverest ning tegeleb mitmete sportlike aladega, sealhulgas jalgpalliga.   

Foto: Erakogu

Eesti fotosessioon toimus 14. juunil. Päeva lõpus said võitjate perekonnad valida, kuidas nad õhtu sisustavad. Üheskoos otsustati kinno minna. Mõlema võitja pilte saab näha rohkem kui 300 000 Kinder Chocolate pakendil, mis tulevad poodidesse oktoobris.

Foto: Erakogu

Kinder Chocolate on toode, mis on loodud spetsiaalselt lastele, kasutades kõige kõrgema kvaliteediga koostisaineid. Iga tükk šokolaadi sisaldab piima ja šokolaadi kombinatsiooni, mis on laste poolt väga armastatud.

Ferrero on üks suurimaid maiustuste tootjaid, kes toodab tuntuid maiustusi nagu Rafaello, Nutella ja erinevaid Kinderi snäkke.

Vaata videot Ferrero Eesti fotosessioonist SIIT!

Lisainformatsiooni SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles