Suve suurimal Tjuun In peol sel laupäeval esineb kolm välisartisti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Trummi ja bassi pidudesari Tjuun In, mis hiljuti, sügisel oma 15ndat sünnipäeva pidas, toob sel suvel Pärnusse Katlamajja kolm välisartisti. Sel laupäeval, 25. juulil esinevad Tjuun In peol Lenzman, Lynx ja Stamina MC. Lisaks esinevad suures saalis resiendid L.Eazy, Qba ja To-Sha ning külaline Kaspar Leivo. Väike saal on regge ruum, kus muusikat valivad Tarrvi Laaman ja Dice Rudy.

Lenzman on Hollandi trummi ja bassi dj ja produtsent, kes on Eestis mitmeid kordi esinenud ning siinse publiku poolehoiu võitnud. Lenzmani singlid «Bittersweet'», «How Did I Let You Go»  ja «Open Page» on figureerinud mitmete edetabelite tippudes. Möödunud aasta juulis ilmus Lenzmanilt legendaarse plaadifirma Metalheadz alt esikalbum  «Looking at The Stars», mille remixide EP ilmub 31.juulil. Lenzmani loomingut võib iseloomustada sõnadega: hingeline, sügav, melanhoolne ja samas lõbus, hea peo muusika.

Foto: Erakogu

Lynx alustas  muusikaprodutsendina juba 17-aastaselt. Tema väga omapärane helipilt sai üsna kiiresti toetust «suurtelt tegijatelt» nagu Zinc, Marcus Intalex, Fabio, Shy FX jt ning 2006. aastal tuli Lynxilt välja tõeline sensatsioonlugu, millest rääkisid kõik trummi ja bassi väljaanded ning DJd – «Disco Dodo».Lynxilt on ilmunud eelnevalt kolm albumit, koos Kemoga «The Raw Truth» (2009) ja sooloalbum «Devils In The Detail» (2011). Selle aasta juunis ilmus talt Hospitali alt kauamängiv I Am Lynx, mis valiti ka juulikuu Mixmag ajakirja «Album of The Month» LP´ks.

Foto: Erakogu

Lynx on teinud lugusid koos paljude teiste  produtsentidega nagu Noisia, Alix Perez, Kemo jt. Lynxi looming on julge, selgelt teistest eristuv ja eksperimenteeriv, kartmata populaarsuse nimel väljuda raamidest.

Stamina MC on Eestit korduvalt visiteerinud  MC, kes on siinse publiku poolt ka sooja vastuvõtu osaliseks saanud. Stamina MC laulis maailmakuulsaks Dj Marky loo «LK».

Foto: Erakogu

Tjuun in on Eesti vanim, 15 aastat tegutsenud trummi ja bassi sariüritus ja reedeõhtunesaade Raadio 2-s (kell 22 - 00). Nii saadet kui pidusid on väisanud mitmed artistid meilt ja mujalt. R2 DNB 2013 ja 2014  küsitlusel valiti Tjuun In parimaks kodumaiseks trummi ja bassi peoks.

25. juuli Tjuun in toimub Katlamajas (Ringi 56, Pärnu). Suures saalis esinevad Lenzman (Metalheadz, NL), Lynx (Hospital, UK), Stamina MC (Rinse, UK), Kaspar Leivo, Qba, To-Sha ja L.Eazy. Bashment saalis mängivad muusikat Tarrvi Laamann ja Dice Rudy.

Uksed avatakse 23:00

piletid kohapealt 12 euri

Eelmüügipiletid saadaval SIIT kuni 25.07, hinnaga 10 eurot.

Pileti hind kohapeal on 12 eurot.

Vip pääsmed:

eelmüügist kuni 25.07 25 euri, kohapeal 30 euri.

Eelmüügist ostetud ja VIP pilet võimaldavad sissepääsu eelisjärjekorras.

VIP-ala asub rõdul koos eraldi baariga.

VIP pilet sisaldab ka ühte tasuta drinki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles