Amy Schumeri värske komöödia «Nagu hunnik õnnetust» tegi võimsa avalöögi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Schumer pretends to fall on the red carpet in front of Kim Kardashian and Kanye West at  the TIME 100 Gala, celebrating the 100 most influential people in the world, at the Frederick P. Rose Hall, Time Warner Center on Tuesday, April 21, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Amy Schumer pretends to fall on the red carpet in front of Kim Kardashian and Kanye West at the TIME 100 Gala, celebrating the 100 most influential people in the world, at the Frederick P. Rose Hall, Time Warner Center on Tuesday, April 21, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal debüteerinud Amy Schumeri film «Nagu hunnik õnnetust» tegi tugeva avalöögi, saavutades ookeanitaguse kinokassa tulemuseks  32 miljonit dollarit. Seda on rohkem kui populaarsed komöödiad «Pruutneitsid», «Spioon» ja «40-aastane neitsi» omal ajal.

Filmiga vägagi rahulolevate kriitikute hinnangul läheb kogu kiitus filmi stsenaristile ja peaosatäitjale Amy Schumerile. Netilehekülje BoxOffice.com analüütiku Phil Contrino sõnul on tegu uue filmistaari sünniga, kes hakkab saama väga häid, erinevaid koostööpakkumisi. «See film viib Amy Schumeri kahtlemata samale tasemele selliste tegijatega nagu Melissa McCarthy ja Kristen Wiig,» tõdes analüütik.

Kriitikud hindavad Amy koomikutausta, nende sõnul on tegu näitlejaga, kes suudab igat olukorda maksimaalselt ära kasutada ning sellest omaette sündmuse teha. Tema huumorit iseloomustab brutaalselt aus, tagasikohkumatu ja ülikoomiline vaatenurk inimeste igapäevaelule ning suhetele.

Amy Schumer on Ameerikas ja maailmas üha laialdasemat tuntust koguv koomik, kes kirjutab ja mängib ka endanimelises huumorisketšisarjas «Inside Amy Schumer». Sari on toonud Amy Schumerile ka värskelt kaks Emmy nominatsiooni.

«Nagu hunnik õnnetust» on Amy Schumeri esimene film, mis jõuab Eesti kinoekraanidele juba 7. augustil.

Filmi treiler ja sisututvustus SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles