Galerii: Kahvliahvi kokakoolis sadas rõngaid ja metsaande

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

18. juulil aset leidnud Kahvliahvi kokakoolis valmistati nutikaid peretoite ja disainitöötoas sündisid hõrgud ehted metsaandidest.

Foto: Renee Altrov

Laupäeval Põhjaka mõisa restorani hoovil aset leidnud Kahvliahvi kokakooli sündmusel said suure laua ümber kokku armastatud kokad ja lapsed koos pereliikmetega– kokku üle 120 inimese.

Ühiselt valmistati ohoo-efektiga roogi, mille tooraine võimalikult puhas ja kohalik, poe- ja turulettide kõrval toodi seda ka otse põllult ja metsast.

Foto: AFP / Scanpix

Põhjaka mõisa restorani kokk Ott Tomiku vahvas tunnis pigistati rabarberist välja mahl, mis keedeti kisselliks ning koos sellesse kastetud tatravahvli ja kohupiimakreemiga sai sest vahva magustoit.

Foto: AFP / Scanpix

Tuntud toidublogija Mari-Liis Ilover esines aga “rõngakavaga” – spetsiaalse rõnga abil valmisid ringikujulised koogid, nii magusad kui ka soolased.

Foto: AFP / Scanpix

Rohelise Maja kohviku pererahvas Kaari ja Enn Onnid näitasid oma lastega, kuidas valmib nende üks suviseid lemmikroogi - ciabatta-pitsa grillahjul. Disainitöötoas kattus laud aga metsaandidega ja hinnatud disainerite Anu Samarüütli, Karolin Kuusiku ning Kaili Viidase juhendamisel valmisid hõrgud ehted.

Toredat elamust pakkus ka rabarberikoogist inspireeritud massaažimäng.

Vaata suurt pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles