Suvehiti «Treasured Soul» autor Michael Calfan esineb Pärnus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Calfan
Michael Calfan Foto: promo

Prantsuse klubimuusikastaar Michael Calfan astub üles reedel Pärnus klubis Sugar üritusel Hirmo Faktor Live.

DJ ja produtsent Michael Calfan vallutas hiljuti edetabelid oma suvise looga «Treasured Soul», millele nüüd on järgnenud ka uus hitt «Mercy».

Andeka prantslase avastas tuntud kaasmaalane Bob Sinclar, kes mehe tegemistele oma õla alla pani. Sealt alates on Calfani jaoks kõik ülesmäge läinud, ta on nõutud DJ kõige suurimatel festivalidel nagu Tomorrowland või Ibiza saare kuumimates klubides. Lisaks klubitööle produtseerib ta rohkelt värsket muusikat, muuhulgas ka remixe David Guettale ning teistele suurnimedele.

Et Calfan ise hindab väga mitmeid erinevaid stiile, segab ta neid meisterlikult ka kokku. «Ma saan inspiratsiooni nii popmuusikast, folgist, soulist,» kirjeldab DJ. «See on mulle nagu teraapia, tuua need mõjutused kokku tantsumuusikasse.» Tulemuseks on omanäoline käekiri, nö «suure hingega» house-muusika.

Tihedale graafikule vaatamata leiab Calfan aega tulla Pärnusse, et siinset klubirahvast oma DJ-setiga rõõmustada. Üritus Hirmo Faktor Live toimub reedel klubis Sugar ning on otseülekandena kuulatav ka raadios Sky Plus. Saade algab juba kell 21 klubi suveterrassilt, kus sissejuhatuse üritusele teevad Kristjan Hirmo ja Kert Klaus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles