Interaktiivne “Teeviit” ootab tulevikku plaanima

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusel "Teeviidal" näitas Luua metsanduskool metsamasina simulaatorit.
Mullusel "Teeviidal" näitas Luua metsanduskool metsamasina simulaatorit. Foto: Liis Treimann

Tänavu 2.-4. detsembrini toimub Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses noorte infomess “Teeviit 2010”, kust leiab kõikvõimalikku infot oma tuleviku ja vaba aja plaanimise kohta.

Korraldajate teatel ei ole “Teeviit” tavaline mess, kus jagatakse brošüüre, vaid võimaluste tutvustamine toimub aktiivse suhtluse kaudu.

“Anname sulle võimaluse saada vastus kõikidele oma küsimustele, mis puudutavad õppimisvõimalusi ja karjääriplaneerimist ning võimaluse öelda sõna sekka Eesti tuleviku kujundamisel,” lubavad messi korraldajad pressiteates.

Eesti noorsootöö keskuse korraldatava seitsmeteistkümnenda noorte infomessi “Teeviit” eesmärk on pakkuda edumeelsetele inimestele teavet õppimisvõimaluste, koolituse, täiend- ja ümberõppe võimaluste, karjääriplaneerimise, vaba aja veetmise, metoodiliste materjalide, tööhõive ja kõige muu kohta, mis puudutab tulevase elu planeerimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles