«Jackass 3D-lt» oodatakse kassarekordit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Knoxville
Johnny Knoxville Foto: AP / Scanpix

Sel nädalavahetusel ookeani taga ekraanidele jõudev film «Jackass 3D» peaks asjatundjate ennustuse järgi esimese nädalavahetusega teenima vähemalt 30 miljonit dollarit.


Seda on rohkem, kui MTVst alguse saanud lollide ja eluohtlike tempude sarja varasemad filmid on suutnud, vahendab Reuters. «Jackass: film» teenis 2002. aastal avanädalal 22,8 miljonit ning kokkuvõttes 64 miljonit dollarit. 2006. aastal linastunud «Jackass: number kaks» tegi veel parema soorituse, numbrid vastavalt 29 ja 72,8 miljonit dollarit.

Filmi tootmine neelas 19 miljonit dollarit, rohkem kui kummagi eelmisel puhul. Paramount Pictures loodab, et 2400 kinos täna eksklusiivselt 3Dna esilinastuv film toob raha kuhjaga tagasi.

Ameerikas alla 18-aastastele vaatajatele keelatud filmi valmistasid Jeff Tremaine režissööritoolil ja Johhny Knoxville juhtosas. Loomulikult on see täis trikke, mida mitte keegi ei peaks kodus proovima.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles