Buddha Lounge avalikustab kogu tõe Kama Sutra'st

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Secrets of Kama Sutra
Secrets of Kama Sutra Foto: Klubi Teater

Sel reedel, 24. juulil  ootab klubi Teater kõiki enda Buddha Lounge «Secrets of Kama Sutra» peole, et tutvustada täpsemalt Kama Sutra temaatikat ja olemust, mis on vanim ja silmapaistvam juhend armastuse ja naudingu olemusest maailmas. 

Sel korral  toob Buddha Lounge enda külastajateni  Kama Sutra kõige paremad ning kütkestavamad seigad läbi aegade. 

Selles Vana-India 5.sajandil koostatud seksuaalelu käsiraamatus leidub täiuslik nauding nagu aare, mis seletab armastuse ja sensuaalsuse naudingute täiuse saavutamist. Kogu teose 1250 värsireast,7 osast ja 36 peatükist leiab igüks endale midagi, milleta edaspidi ollagi ei oskaks. Unusta kõik mured ja erguta oma meeli idamaise erootilise lavashowga Buddha Lounge «Secrets of Kama Sutra» peol, mis muudab öö kuumaks ning ahvatlusterohkeks fantaasialennuks, kus atmosfäär muutub hetkega erootilisest lavashow'st kuumaks.

Foto: Klubi Teater

Buddha Lounge on aasiapärane pidudesaari, kus klubi Teater muutub kauniks ja salapäraseks imedemaaks, kus sensuaalsed geishad, salapärased kõhutantsijad, ning eksootilised trummirütmid lahutavad külaliste meelt varajaste hommikutundideni. 

Foto: Klubi Teater

Sel korral viib külastajad erootilisele lainele Kama Sutrast inspireeritud lavashow, mis on kui õpiruum, kus ka võhikud saavad tundma õppida maailma tuntuima sensuaalsete naudingute õpperaamatut ning seda eriti meeldival viisil.

Rohkem infot peo kohta leiad Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles