Erki Pärnoja ja MaiNekk esitlevad Sütevakas uut plaati

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Pärnoja.
Erki Pärnoja. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kolmapäeval, 20. oktoobril kell 18 toimub Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi saalis ansambli MaiNekk plaadi "Dance Dance and Rotate" esitluskontselt.

Eesti-Rootsi segaansamblisse kuuluvad Erki Pärnoja (kitarr), Daniel Öhgren (kitarr), Patrik „Lillis“ Grundström (kontrabass) ja Ulrik Ording (trummid).

Üles astuvad ka sütevakalased Lee Taul, Kalle Pilli, Martti Laas ja Rauno Pella.

Sütevaka salongiõhtule on sissepääs prii.

Pärnakas Erki Pärnoja on uue põlvkonna kitarrist, kes tunneb end mugavalt kõikvõimalikes stiilides. Teda võib tihti näha esinemas pop/rokkbändidega, samal ajal on ta üks noorema generatsiooni seikluslikumaid ja andekamaid džässkitarriste ning tema enese looming võib samuti olla julge ja kuulajale väljakutseid esitav, teisalt aga armas ja lüüriline.

2007. aastal pälvis Pärnoja Eestis esimese auhinna "Noor jazzitalent". Pärnoja on õppinud Rootsis mainekas Skurups Folkhögskolas ning nüüd astubki ta üles sealsete mõttekaaslastega ansamblis MaiNekk.

MaiNekki uue plaadi esitluskontserdid toimuvad veel Tallinnas, Tartus, Viljandis, Kuressaares, Riias ja Vilniuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles