Tuules laperdav telgikatus segas ooperielamust

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka kõige tugevamalt kinnitatud tehnika puhul võib vahel ilmastik vingerpussi mängida.
Ka kõige tugevamalt kinnitatud tehnika puhul võib vahel ilmastik vingerpussi mängida. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel Saaremaa ooperipäevade raames Kuressaare linnuse hoovis ooperitelgis tagumistes ridades etendusi vaadanud külastajaid häiris tuule käes plagisema hakanud telgi katus.

Päev enne ooperipäevade algust kinnitas korraldaja Eesti Kontserdi meediajuht Lauri Aav, et külastajate turvalisuse jaoks  tehti tänavu suur hüpe edasi, samas osa vaatajate sõnul mõjutas tuule käes laperdama hakanud telgikatus siiski ooperielamust, vahendab Meie Maa.

«Pärast telki sisenemist ja kohale istumist märkasin, et telgi katus laperdas hirmsasti tuule käes ja plagises – sel hetkel mõtlesin küll, kas see mitte häirima ei hakka, ent kontserdi ajal ei pannud enam tähele,» märkis küll pühapäeval kell 14 ooperitelgis alanud lastegalal käinud naine, kes istus 20. reas.

Ent probleem puudutas rohkem laupäeval toimunud etendusi ja alates 30. reast tagapool asunud kohtadel istunud kuulajaid-vaatajaid. Tallinlanna Eva, kes vaatas laupäevast galakontserti 37. reast, ütles Meie Maale, et kauaoodatud ooperielamust  telgi katuse plagin segas.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles