Online-intervjuu: lugejad küsisid, Naistevahetuse-Tõnis vastas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistevahetus - Kädy ja Angela
Naistevahetus - Kädy ja Angela Foto: TV3

Naistevahetuse-Tõnis vastas Elu24 lugejate küsimustele.
 

Võib-olla mitte kõikidele, aga kindlasti neile, mis talle pinget pakkusid.

Loe siit, kas sinu küsimus sai vastuse. Nii küsimuste kui vastuste kirjaviis on (sündsuse piirides) muutmata.

Kas sa oled tegelikult ka nii haige inimene või on see lihtsalt püüd kuulsaks saada?
No kui ausalt öelda siis tegelikult olen ma täiesti normaalne inimene ja see mida nägite saate oli ainult püüdus kuulsaks saada kuigi kukkus see natuke jaburalt  välja. Vabandan väga kui teile jäi vale mulje.

Millega su naine selle häbi ja alanduse, sinu halamise näol televisioonis, ära teeninud on?? Sul piinlik ei ole?
Tunned ennast tõelise mehena?

Ma ütles sellise küsimuse peale nii et kui te ei tea tegelikku ja reaalset elu mida elame siis ei saa sellest keegi aru miks ma saates nii rääkisin. On asju mille üle on piinlik ja kahetsen aga on ka asju mis on tõsi ja õige ning mille üle piinlikust ei ole vaja tunda. Ma ei tunne ennast tõelise mehena aga mis tehtud see tehtud.

Kuidas emaga suhted on? Kuidas ema sellesse suhtub, et saatest osa võtsid?
Emaga on mul ikka head suhted kuna olen ju ta enda poeg mitte keegi võõras. Noh mis siin emal ikka suhtuda minu saatesse mineku üle. Ema ütles, et olen täiskasvanud inimene ja tean ise kuidas oma elu kujundan ja mis teen ning kuhu saatesse pürgin.

Kas sa tõesti usud et sa kuulsaks saad? Ja miks peaksid üldse kuulsaks saama?
Ma ei usu sada protsenti, et saan kuulsaks. Noh ega ma ei peagi kuulsaks kindlasti saama aga ma tahan lihtsalt tähele panu ja ei ole veel isegi mõistnud miks mul selline tähelepanu vajadus on.

Mida arvab angela, sinu otsusest ?
Angela ei arva sellest küll midagi eriti head et ma tahan kuulsaks saada. Arvan et angelal ei ole nii suur tähele panu vajadust ja talle ei meeldi see mis võib mul kaasneda kuulsusega. Nagu eetristki käis läbi see ütlus «ega sa ei karda et sind hakkavad ründama naistehordid» see ei meeldi liiga paju tähelepanu saan.

Oled sa nüüd õnnelik, et enda naine läinud ja lapsed ka? Kas see oli väärt telekuulsust saamast ?
Hea meel ei ole aga selle ära mineku põhjuseks ei ole sada protsenti ainult saade aga sellel teemal ma ei sooviks rohkem kommenteerida. Eks mõnes mõttes oli ja mõnes mõttes ka mitte. Tänu kuulsusele sain palju tuttavaid juurde.

Said selle kaua oodatud kuulsuse?
Eks jah see kuulsus tuli aga natuke täbaralt. Oli ka selles jälle natuke head kuna sain omale palju tuttavaid kes võtavad mind kui inimest ja mitte sellisena nagu tundus saates.

Miks te oma naisega koguaeg tülitsete. Kui oleks võimalik kas sa abielluksid Kätyga?
Olen ka sellele ise mõelnud et miks ma oma vahel nääkleme ning ma ei ole veel sellele vastust leidnud. Mis siis puutub sellesse et Kädyka abielluda siis ma ei ole sellele mõelnud kuna meie tutvus jääb ainult sõprus tasandile kuigi saates võis tunduda midagi muud.

Kumma välimus sulle rohkem meeldib, kas Kädy või Angela?
Hmmm ma arvan et siin ei saa võrrelda välimust vaid seda kuidas on nende suhtumine inimesesse ja peresse on täiesti erinevad ning selles suhtes oligi Kädy mõistlikum nagu ütlesin ka saates

Kas sa mõistad, et sa pole enam kunagi lihtsalt Tõnis, vaid, et sa jääd eluks ajaks Naistevahetuse-Tõniseks, mis emotsioone see tekitab?
Sellele mõtlesin ma juba siis kui saatesse läksin, et peale saadet ma ei ole enam tavaline. Vaid pannakes kohe nagu nii mulle nimeks Naistevahetuse-Tõnis aga see ei kõiguta mind ültse kuna see ei ole midagi roppu ega hirmsat.

Kas tegelikult pidasite ka televiisorit tähtsamaks kui jalgratast? Et teie maailmas on teleka ees passimine tähtsam kui jalgrattaga värskes õhus liiklemine?
Noh see osa saatest kus ütlesin seda kukkus jah nadilt välja. Muidugi on ratas tähtsam kui telekas kuigi selle ütluse juures olid tegelikult teised asja lood põhjuseks, et nii öelda. Kui silmas pidada kas teleka ees konutamist ja rattaga värskes õus liiklemist siis ma ikka valin ratta sõidu kuigi mul on palju tööd ja ka palju toimetusi kodustes toimetustes siis paraku õhtul peale teleka vaatamise kõrvalt rattasõidule aega eriti ei jää.

raha oleks jätkunud teleka ja ratta jaoks, miks sa ei ostnud ratast?
Jah teil on õigus aga kui oleksite saadet korralikult vaadanud siis oli seal olemas nii telekas kui ka ratas.

Mis sa arvad, kaua sinu kuulsus kestab ja kui paljud sind viie aasta pärast mäletavad?
No ma arvan, et mõnda aeg ikka. Usun, et laias laastus üks pool aastat kindlasti kuigi see on kõik enda teha kas kuulsus jahti jätkata ja kirjutada oma nimi meedia ajalukku või võtta rahulik prohviil elust ja elada rahulikku elu. No viie aasta pärast arvan et ei mäleta enam mind keegi.

kas sa tõesti vastad nendele idiootsetele küsimustele?
Eks neid küsimusi ole igast valdkonnast aga kõige labasemad ja eba sensuursed jätan ikka kõrvale ning vasta ainult inimlikele küsimustele.

Kas sa arvad, et sa meeldid Kädyle enam kui sõbrana?
Ei arva seda, et ma meeldiks Kädyle rohkem kui sõber. Ma ei soovikski seda kuna tl oma pere ja hea pere. Hea on olla temaga ainult sõber.

Kas sa ise ei saa aru kui lapsikult sa käitud?
Noh kui aus olla siis jah aga see ikka ju nii et kui ise ei näe siis ei tea aga kui sadet vaatasin, siis ma ütlesin küll et seda ja teist oleks võinud teisiti teha. Ühesõnaga  see tehtud mis tehtud ja enam uuesti teha saa.

Kas arvad tõesti, et ükski normaalne naine sind kunagi enam vaatab või sinuga koos elama hakkab?
Selle kohta ütlen nii palju et see on iga naise oma teha. Kes soovib see soovib ja kes ei see ei. Igal ühel on õigus arvata mida tahab.
Ja lõpetuseks ütleks seda, kui arvate et suudate paremini siis minge ise saatesse ja tehke paremini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles